Alte 94 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, majoritatea în judeţul Suceava

Alte 94 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 17.846, din care 64 de decese. Cazurile noi au fost semnalate în zece judeţe şi în Bucureşti, cele mai multe fiind în judeţul Suceava.

Author: A.N.C sâmbătă 20 iulie 2019 , 12:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat că numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 19 iulie este 17.846 din care 64 de decese.

Citeste si: Bilanţul incendiului criminal de la studioul de animaţie din Kyoto a ajuns la 34 de morţi. Majoritatea victimelor erau persoane tinere, unele angajate în aprilie

Citeste si: Viorica Dăncilă, despre viitorul comisar european: Cred că pentru România un portofoliu precum Energia, Transporturile, Mediul ar însemna foarte mult

Citeste si: “El Chapo” a fost transferat într-o închisoare de maximă siguranţă din Colorado

Astfel, în perioada 15-19 iulie, au fost raportate încă 94 de cazuri nou-confirmate în 10 judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Cele mai multe dintre aceste cazuri- 51- au fost raportate în judeţul Suceava, alte 16 fiind semnalate în Neamţ, şapte în Sălaj, şase în Bucureşti, cinci în Caraş-Severin, trei în Galaţi, două în Teleorman şi câte un caz în Buzău, Giurgiu, Mehedinţi şi Olt.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si