Am aflat ce va face Giani Kirita de la Exatlon dupa ce va parasi competitia! Faimosul si-a luat licenta dupa ce a facut un curs de 120 de ore!

In noiembrie 2017, Giani Kirita de la Exatlon a luat Licenta A de antrenor, urmatorul pas in cariera fiind obtinerea Licentei PRO.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Mihai Dragan duminică 04 martie 2018 , 19:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa ce se va intoarce din Republica Dominicana, Giani Kirita de la Exatlon se va concentra pe cariera de antrenor de fotbal. De altfel, Kirita si-a ocupat toata toamna lui 2017 cu frecventarea cursurilor organizate de Federatia Romana de Fotbal, pentru obtinerea Licentei A de antrenor.

Giani Kirita de la Exatlon viseaza la licenta PRO

Giani Kirita a absolvit un curs de 120 de ore, 48 teoretice si 72 practice, pentru care a platit 350 de euro, avandu-l coleg, printre altii, si pe Adrian Mutu. Licenta A ii va da dreptul lui Kirita sa pregateasca echipe de tineret si seniori, dar nu ii da dreptul sa fie antrenor principal in prima liga din Romania. Pentru ultima functie, el trebuie sa isi ia Licenta PRO.

Citeste si: „Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani”. Mesajul de adio trimis de Cristian Stănilă, înainte de a se sinucide, în Vrancea- kanald.ro

Citeste si: „Nu este ok” Toți au observat asta în ultimele imagini postate de Gina Matache și fostul ginere- wowbiz.ro

Giani Kirita de la Exatlon spune ca fi un antrenor ofensiv

Liderul Faimosilor, Giani Kirita de la Exatlon se pregatete pentru meseria de antrenor. El s-a fotografiat in timpul cursurilor pentru Licenta A, in timpul unei prezentari, si a comentat: „În scurt timp voi îmbrăţişa rolul de antrenor. După cum vedeţi, poziţia este tot de atac, iar cand explic cad si foile”.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si