Presa din Marea Britanie si-a intors atentia catre businessurile migrantilor, in special spalatoriile auto. Totul a inceput de la cazul lui Sandu Laurentiu, relatat de jurnalistii de la The Sun.

Laurentiu a murit in urma cu aproape trei ani. Romanul in varsta de 40 de ani lucra intr-o spalatorie auto din estul Londrei, iar intr-o zi, dupa o tura prelungita, a murit dupa ce a facut dus in apartamentul plin de sobolani oferit de catre angajatorul sau.

Patronul spalatoriei, Shaip Nimani, un kosovar in varsta de 53 de ani se conectase ilegal la reteaua de electricitate, uitand insa sa izoleze firele. Barbatul a murit astfel electrocutat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Moartea romanului a declansat o intreaga ancheta, in urma caruia patronul a fost arestat si condamnat la 4 ani de inchisoare!

S-a descoperit ca angajatii spalatoriilor sunt exploatati precum niste sclavi, pana la epuizare, muncind de cele mai multe ori cel putin 12 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Raidurile politistilor asupra spalatoriilor auto s-au intensificat in ultima perioada.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si