Am găsit-o pe fiica lui Cornel Galeș, cea pe care o căuta toată lumea! Cum arată și cu ce se ocupă Claudia

Claudia, fiica lui Cornel Galeș, nu a fost niciodată apropiată de tatăl său și, mai mult chiar, de ani buni nu au mai comunicat deloc, mai ales că între ei au intervenit o serie de certuri, printre care chiar și unul legat de plata pensiei alimentare.

Author: Calin Perian joi 05 decembrie 2019 , 08:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

”Cornel și Claudia nu au mai vorbit de ani buni, nu s-au înțeles deloc. Cornel, practic, la fel ca și Ileana Ciuculete, nu simțea că are o fată, un copil, relația lor fiind extrem de tensionată.

S-a și judecat cu Claudia pentru pensia alimentară, ea a cerut să îi fie plătită până la finalizarea studiilor...”, ne spunea una dintre cele mai apropiate persoane de Cornel Galeș.

Între timp, preferând o viață cât mai discretă, Claudia Galeș îl făcuse bunic pe Cornel Galeș, chiar dacă soțul artistei Ileana Ciuculete nu s-a putut bucura de statutul său, el, susțin sursele noastre, nevăzându-lși niciodată nepoțelul. Claudia, căsătorită și devenită mamă, nici nu a insistat să își reunească familia, preferând să se bucure de viața pe care o are alături de soțul ei și de fiul lor.

Angajată ca însoțitoare de zbor pentru o companie aeriană românească, Claudia profită la maximim de locurile exotice pe care le poate vedea, iar pe contul ei de socializare se poate observa că duce o viață cât se poate de fericită.

Ba chiar mai mult, Claudia este, probabil, extrem de încântată de faptul că și-a revenit pe deplin după nașterea nepotului lui Cornel Galeș, ea pozând, în vacanțele petrecute alături de soțul ei, în costum de baie, dezvăluind că, oricând, ar putea fi fotomodel.

 

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatică pentru toți apropiații lui Cornel Galeș. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. Cornel Galeș avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte înainte de tragedie și a murit într-un accident de circulație. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus aseară Viviana, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.

”Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav... Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si