"Am murit si am ajuns in Rai". Scrisoare emotionanta scrisa in urma cu 15 ani a fost gasita intr-o carte. Proprietarul anticariatului incearca sa gaseasca destinatarul

Proprietarul unui anticariat din Marea Britanie a gasit intr-una dintre cartile aflate la vanzare o scrisoare emotionanta a unei mame aflate pe patul de moarte, adresata fiicei sale. Acesta incearca acum sa o gaseasca pe destinatara scrisorii.

A.S., luni 05 septembrie 2016 , 13:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alaturi de scrisoare, in carte mai era si o fotografie cu mama si fiica. Gordon Draper, proprietarul anticaraiatului a recunoscut-o pe femeia care in urma cu 15 ani a cumparat o carte pentru copii de la el din magazin.
Gordon Draper a incercat sa citeasca scrisoarea, dar nu a reusit sa o parcurga pe toata, pentru ca a inceput sa planga.
Acum el incearca sa o gaseasca pe Bethany, fiica femeii si sa ii inmaneze scrisoarea, pe care mama sa si-ar fi dorit sa o citeasca.
"Bethany (mica mea comoara)
Daca tatal tau iti citeste aceasta scrisoare, inseamana ca eu am murit si am plecat in Rai, pentru a trai alaturi de ingeri" isi incepe mama trista scrisoare.
Gordon nu stie cum a ajuns cartea sa la el in magazin, dar spera sa o gaseasca cat mai repede pe Bethany pentru a i-o inmana, pentru ca i se pare atat de trist ca fata nu a gasit scrisoarea in acesti 15 ani.
"Voi fi intotdeauna in ceruri, asigurandu-ma ca tu esti bine. De fiecare data cand vei vedea o stea luminoasa, ca in cantec, sa stii ca sunt eu care veghez asupra ta", ii mai scrie mama bolnava fiicei sale, pe care o numeste "mica mea comoara", scrie Daily Mail".

Alaturi de scrisoare, in carte mai era si o fotografie cu mama si fiica. Gordon Draper, proprietarul anticaraiatului a recunoscut-o pe femeia care in urma cu 15 ani a cumparat o carte pentru copii de la el din magazin. Gordon Draper a incercat sa citeasca scrisoarea, dar nu a reusit sa o parcurga pe toata, pentru ca a inceput sa planga.

Acum el incearca sa o gaseasca pe Bethany, fiica femeii si sa ii inmaneze scrisoarea, pe care mama sa si-ar fi dorit sa o citeasca."Bethany (mica mea comoara)Daca tatal tau iti citeste aceasta scrisoare, inseamana ca eu am murit si am plecat in Rai, pentru a trai alaturi de ingeri" isi incepe mama trista scrisoare.

Gordon nu stie cum a ajuns cartea la el in magazin, dar spera sa o gaseasca cat mai repede pe Bethany pentru a i-o inmana, pentru ca i se pare atat de trist ca fata nu a gasit scrisoarea in acesti 15 ani."Voi fi intotdeauna in ceruri, asigurandu-ma ca tu esti bine. De fiecare data cand vei vedea o stea luminoasa, ca in cantec, sa stii ca sunt eu care veghez asupra ta", ii mai scrie mama bolnava fiicei sale, pe care o numeste "mica mea comoara", scrie Daily Mail.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si