Amalia a fost gasita fara viata intr-o casa abandonata din Italia! Au sfasiat-o, apoi trupul tinerei romance a fost acoperit cu o patura
Social

Amalia a fost gasita fara viata intr-o casa abandonata din Italia! Au sfasiat-o, apoi trupul tinerei romance a fost acoperit cu o patura

A.S.
14 iun 2018

Amalia Voican, o tanara romanca in varsta de 21 de ani, a fost gasita fara viata intr-o casa abandonata don Italia. Tanara nu mai avea faţa şi era acoperita cu o patura.

Conform rotalianul.com, Amalia Voican era disparuta de pe 16 aprilie 2016, iar o prietena buna de-a ei a mers în emisiunea „Chi l’ha visto?”, sa ceara ajutorul oamenilor. Nu a fost gasita la timp şi nici în viaţa, din pacate.

"Imi pare foarte rau ca trebuie sa fiu eu cea care va comunica aceasta veste tragica. Din pacate, Nena (Amalia Voican ) nu mai este printre noi. Va multumesc pentru eforturile pe care toti le-ati depus în cautarea ei. Nu vreau si nu pot adauga mai multe detalii… Suntem cu totii devastati de toate astea, ne va fi dor de tine, printesa noastra!", a fost mesajul postat de prietena Amaliei. 

Citeste si: A murit la cateva ore dupa ce medicii au trimis-o acasa! Biata fetita, avea doar 10 anisori

"Un miros urat, puternic venea din casa. Cadavrul era acoperit cu niste paturi. Nu mai avea fata, nu se putea recunoaste cine e. Cei care dormeau acolo, o faceau nestingheriti... dormeau langa fata asta moarta, acoperita doar cu o patura si cu toate animalele din jurul ei", a declarat unul dintre cei care au gasit-o pe romanca de 21 de ani moarta.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook