Cine este Geanina, femeia care s-a ținut de mână cu Jitaru de la „Puterea Dragostei”?! Cu ea a fost înșelată Mona

După o relație de mai bine de opt luni, Jitaru a călcat strâmb. El a ieșit la plimbare cu prietena cea mai bună a Monei, în timp ce ea dormea. Geanina dansa în același club cu Mona.

Author: Georgiana Balaban marți 27 iulie 2021 , 15:45

amanta lui jitaru de la puterea dragostei
Jitaru și Mona.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” se află pe litoralul românesc. Deși sunt despărțiți, cei doi locuiesc în aceiași cameră. Cristian Jitaru a fost surprins în timp ce se ținea de mână cu Geanina, pe plajele din Costinești.

În acest timp, Mona dormea. Tânăra se odihnește ziua, deoarece noaptea dansează în club până târziu. Jitaru de la „Puterea Dragostei” a profitat de acest lucru și a scos-o pe amica iubitei sale la o mică plimbare. Cineva i-a observat așa că i-a fotografiat, iar imaginile au devenit virale.

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei” este însărcinată?! Cum va reacționa Cristian Jitaru

Mona a aflat de pe rețelele de socializare de fapta iubitului său. Tânăra a reacționat imediat și a pus punct relației de opt luni. Cristian s-a apărat și a afirmat că de fapt nu a vrut să o trezească pe Mona și a ieșit la o scurtă plimbare cu Geanina.

El a declarat că s-au ținut de mână amical și că nu există nimic între ei, doar o prietenie.

amanta lui jitaru de la puterea dragostei
Jitaru a înșelat-o pe Mona.[Sursa foto: Instagram]

Pe de altă parte, Mona a transmis că încă dorm în aceiași cameră, deoarece așa este situația. Fiecare angajat al clubului are câte o cameră și nu există camere goale pentru a se muta.

Citeste si: Ce se întâmplă în relația Mona și Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei”: „Acum șase luni mi-am...”

Mai există cale de împăcare?!

Jitaru își dorește cu orice preț să fie iertat de Mona și a mărturisit că o iubește. „Sunt sănătos, dar nu și bine. Of, Doamne...știu că mulți și multe nu vă doriți să mă împac cu ea, dar eu îmi doresc asta. Geanina este prietena mea, am comentat strict prietenește. Sunt îndrăgostit rău de Geanina, bă frateee e doar o prietenă. A mea și a Monei.”, a zis Jitaru. Tânărul a zis că dacă iubita sa ar fi gravidă în acest moment, i-ar spune să-l păstreze. El a anunțat că totul depinde de Mona.

Citeste si: Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei”- pe cale să devină părinți?! „Îmi stă bine?”

amanta lui jitaru de la puterea dragostei
Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

„Nu, nu mai sunt cu Jitaru. Pozele spun una, varianta lor este alta...nu știu.”, a afirmat Mona de la „Puterea Dragostei”. Ea și prietena sa Geanina lucrează în același club.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a afirmat că ia în calcul și faptul că Jitaru spune adevărul, însă pozele vorbesc.

În prezent, Mona și Cristian Jitaru sunt despărțiți din cauza unei posibile infidelități ale bărbatului.

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei este însărcinată? Fotografia care a dat-o de gol


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si