Amănunte halucinante despre jaful din casa medicilor din Italia! Cum au decis hoţii români să îi tăie urechea femeii! Detalii exclusive de la faţa locului

În Italia, localnicii au fost îngroziţi de duritatea atacurilor hotilor romani

C.I., miercuri 10 octombrie 2018 , 21:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În urmă cu câteva zile, o bandă de români a îngrozit Italia, după un act de violentă inimaginabil! Atunci, şase români au intrat în vilă unui cuplu de medici în vârstă, pentru a-l jefui. Cei doi au fost torturaţi cu bestialitate pentru a spune unde-şi ţin averea şi apoi ţinuţi ca animalele!

Din fericire, acţiunea poliţiei a fost una promptă! În aceste momente, toţi infractorii au fost prinşi şi reţinuţi în arest! În acelaşi timp însă, în peninsula, oamenii sunt îngroziţi şi vor dreptate. “Atacul asupra vilei soţilor Carlo Martelli şi Niva Bazzan a fost de o brutalitate ieşită din comun! Un furt banal s-a transformat într-o adevărată tortură pentru victime, lucru ce a şocat întreagă opinie publică! Nu va vine să credeţi ce reacţie au avut italienii la adresă tâlharilor români, voiau să îi linşeze, nu să lase legea să îşi urmeze cursul! Si…pana la urmă, erau şi de înţeles, căci totul a fost că un film de groaza”, au povestit persoane din Italia.

Jaful din casa medicilor italieni a stârnit furia mulţimii! "E cumplit ce se întâmplă!"

Jaful din casă medicilor italieni a stârnit furia mulţimii prin modul în care el s-a derulat! “Doamne, a fost îngrozitor când ştirea a apărut la televizor, mai ales în momentul în care s-a relatat, cu lux de amănunte, că doctoriţei i s-a tăiat urechea pentru a spune unde îşi ascunde banii! Toată lumea a fost revoltata! În zonă, familia de medici era foarte respectată şi cunoscută! Poate de aceea, a şi fost atacată! Hoţii credeau că se vor îmbogăţi peste noapte!!! E cumplit ce se întâmplă! A fost furtul asta dur, încă o crimă făcută de un român şi un atac al altuia în doar două săptămâni şi oamenilor a început să le fie frică, fie că merg pe stradă, fie că stau în casă. Este o teamă generala”, au dezvăluit aceleaşi surse din Italia! 

Te-ar putea interesa si