Cuzin Toma a mers din nou, in urma cu trei zile, la sediul CREDIDAM, pentru a afla cand ii intra banii care i-au fost repartizati in urma prestatiei sale din ultimele 6 luni. Firicel a fost anuntat ca are de luat aproximativ 4.000 lei pentru ultimele 6 luni, bani care provin din drepturile conexe pe difuzari, insa suma respectiva nu i-a intrat inca in cont.

„Suntem in data de 29 decembrie, ora 14.32.

Nici un leu de la Credidam!!! Sunt la sediu si astept lamuriri”, a scris Cuzin pe contul lui de Facebook. Dupa doua ore, artistul a revenit cu o concluzie amara: „la anu si la multi ani”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Cuzin Toma si-a facut un obicei din a merge la sediul CREDIDAM pentru a-si solicita drepturile. El a avut cateva conflicte dure cu conducerea organizatiei, in urma carora a fost solicitata interventia Politiei. Actorul spune ca nu vrea decat drepturile lui si solicita modelul de calcul dupa care se calculeaza sumele din repartitii. El spune insa ca sefii institutiei refuza dialogul.

Lui Cuzin Toma i-a fost retras statutul de

membru CREDIDAM inca din 2013, dupa ce in cadrul unei sedinte, a facut mare scandal. Chiar si asa, conform legii, CREDIDAM este obligat sa-i pleteasca drepturile conexe drepturilor de autor, in cazul in care se constata ca a avut activitate ca artist-interpret.  Cuzin a dat in judecata CREDIDAM cerand anularea actului prin care a fost exclus si recalcularea drepturilor care i se cuvin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si