Ambasada Turciei la Bucuresti transmite un mesaj de solidaritate impotriva atacurilor teroriste

Solidaritatea tuturor ţărilor care susţin democraţia reprezintă adevărata armă, împotriva atacurilor teroriste. ##VIDEO38497##

marți 13 decembrie 2016 , 19:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Solidaritatea tuturor ţărilor care susţin democraţia reprezintă adevărata armă, împotriva atacurilor teroriste. Este mesajul transmis de Ambasada Turciei, la Bucureşti, chiar în ziua în care naţiunea turcă plânge victimele atentatelor sângeroase comise, în acest week-end, la Istanbul. Cartea de condoleanţe este deschisă şi mâine la sediul Ambasadei.
Deplangem pierderea celor 44 de suflete, care si-au pierdut viata in atacurile gruparii PKK din Istanbul.
Este o zi foarte trista pentru natiunea turca.
Un val de mesaje de condoleante si solidaritate s-a indreptat catre Turcia dupa atentatele de la Istanbul, in urma carora zeci de tineri si-au pierdut viata.
Dupa explozie, au fost auzite schimburi de focuri cu arme automate între politie si indivizi suspecti, iar fotele de interventie au tras si in plan vertical.
Aproape 200 de oameni au fost raniti in urma celor doua atacuri teroriste, care au vizat fortele de ordine mobilizate in fata stadionului Besiktas din Istanbul.
Astazi, ambasada Turciei la Bucuresti a deschis cartea de condoleante dedicata celor care si-au pierdut viata, in atentatele sangeroase.---- (ilustram putin si cu cei care semneaza in caretea de condoleante, dar si cu imagini de la antentate)
Dincolo de lacrimi si durere, mesajul este unul foarte clar: Doar unindu-ne fortele si luptand impreuna impotriva raului din
aceasta lume il vom invinge!
"Ne asteptam la solidaritate din partea tuturor aliatilor nostri. Sa-si exprime solidaritatea fata de Turcia si fata de lupta impotriva nu uneia, ci mai multor organizatii teroriste, inclusiv PKK, Daesh (ISIS) sau FETO sau alte organizatii teroriste.", a declarat ambasadorul.
Cartea de condoleante va ramane deschisa pana maine la Ambasada Turciei la Bucuresti.

Este mesajul transmis de Ambasada Turciei la Bucureşti, chiar în ziua în care naţiunea turcă plânge victimele atentatelor sângeroase comise, în acest week-end, la

Istanbul. Cartea de condoleanţe este deschisă şi mâine la sediul Ambasadei. 

Deplangem pierderea celor 44 de suflete, care si-au pierdut viata in atacurile gruparii PKK din Istanbul. Este o zi foarte trista pentru natiunea turca.

Un val de mesaje de condoleante si solidaritate s-a indreptat catre Turcia dupa atentatele de la Istanbul, in urma carora zeci de tineri si-au pierdut viata.

Dupa explozie, au fost auzite schimburi de focuri cu arme automate între politie si indivizi suspecti, iar fotele de interventie au tras si in plan vertical. Aproape 200 de oameni au fost raniti in urma celor doua atacuri teroriste, care au vizat fortele de ordine mobilizate in fata stadionului Besiktas din Istanbul. Astazi, ambasada Turciei la Bucuresti a deschis cartea de condoleante dedicata celor care si-au pierdut viata, in atentatele sangeroase.

Dincolo de lacrimi si durere, mesajul este unul foarte clar: Doar unindu-ne fortele si luptand impreuna impotriva raului din aceasta lume il vom invinge!

"Ne asteptam la solidaritate din partea tuturor aliatilor nostri.

Sa-si exprime solidaritatea fata de Turcia si fata de lupta impotriva nu uneia, ci mai multor organizatii teroriste, inclusiv PKK, Daesh (ISIS) sau FETO sau alte organizatii teroriste.", a declarat ambasadorul.

Cartea de condoleante va ramane deschisa pana maine la Ambasada Turciei la Bucuresti.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Calendar ortodox 16 mai 2021: Ce mare Sfant este praznuit astazi, in Duminica... Calendar ortodox 16 mai 2021: Ce mare Sfant este praznuit astazi, in Duminica Mironositelor!
spotmedia.ro
Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e... Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e vaccinată, dar numărul de îmbolnăviri crește
spotmedia.ro
Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al... Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al bateriilor
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală” Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală”
infoactual.ro
Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață.... Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață. „Proastă decizie”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si