Amendă record primită de Răzvan Lucescu după ce a comparat Grecia cu Germania nazistă

Tehnicianul echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a fost amendat cu suma de 28.000 de euro de Comisia de Disciplină a federaţiei elene de fotbal, pentru o declaraţie în care compara Grecia cu Germania lui Hitler, informează lequipe.fr.

G. S., vineri 12 octombrie 2018 , 10:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Luccescu jr. a declarat pentru Fanatik că sancţiunile primite de echipa sa sezonul trecut nu ar fi fost posibile în altă ţară, decât în "Germania lui Hitler".

Comisia de Disciplină a ligii elene a sancţionat echipa PAOK Salonic cu pierderea la masa verde a meciului cu AEK Atena, din campionatul trecut, întrerupt şi marcat de incidente după anularea unui gol în prelungiri, şi deducerea a trei puncte din cele acumulate de formaţia antrenată de Răzvan Lucescu şi încă două în campionatul următor. Patronul clubului PAOK, Ivan Savvidis, a fost interzis trei ani pe stadioane.

La 11 martie, meciul PAOK Salonic - AEK Atena a fost întrerupt înainte de fluierul final, după ce oficiali ai echipei lui Răzvan Lucescu au invadat terenul. Acest lucru s-a întâmplat după ce arbitrul Kominis a anulat pentru ofsaid golul marcat de Varela, în minutul 90+2, la scorul de 0-0.

După două ore, arbitrul şi-a schimbat decizia, a acordat victoria echipei PAOK cu 1-0 şi a încheiat meciul.

Poliţia elenă a emis un mandat de arestare pentru preşedintele clubului PAOK Salonic, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren la meciul cu AEK Atena, având o armă asupra sa. De asemenea, pe numele altor patru persoane, gărzile de corp ale omului de afaceri, au fost emise mandate de arestare.

Foto: Digisport

Te-ar putea interesa si