Amenzi pentru cei care nu respecta mamicile ce alapteaza in public

Un barbat sare in apararea mamicilor. Deputatul Ovidiu Raetchi vrea ca alaptatul in public sa nu mai fie privit ca o rusine. Ba chiar cere aplicarea de amenzi celor care nu le respecta pe mamici si a depus un proiect de lege in acest sens.

Author: V.P. joi 09 noiembrie 2017 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Injuriile si comentariile ar putea amendate, conform unui proiect de lege depus in Parlament..

"Legea prevede ca orice forma de discriminare care isi hraneste copilul intr-un spatiu public se pedepseste ca discriminare efectiva cu amenda contraventionala"

Pentru persoanele fizice amenda este cuprinsa intre 100 si 500 de lei.

Daca o mamica este data afara dintr-un hotel sau magazin, sanctiunea  poate ajunge pana la 2000 de lei. AICI PUTEM FACE GRAFICA

SANCTIUNI PENTRU DISCRIMINAREA MAMELOR CARE ALAPTEAZA IN PUBLIC:
PERSOANE FIZICE- AMENDA INTRE 100 SI 500 DE LEI
PERSOANE JURIDICE -AMENDA INTRE 1000-2000 DE LEI

MEDIC DR. SORANA MURESAN- CONSULTANT IN LACTATIE SI ALAPTARE: alaptarea il apara de boli, infectii, il apara de complicatii de viroze, de anemii de obezitate, chiar si de boli canceroase, alaptarea se recomanda sa fie facuta la cerere.

Multe romance au trecut prin momente delicate cand s-au trezit blamate ca isi hranesc bebelusii la san. Proiectul care le protejeaza dreptul de a alapta in public  urmeaza sa intre in dezbaterea comsiilor de specialitate si sa se discute apoi in plenul Parlamentului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si