Americanii de la Washington Post aduc in discutie situatia on court coaching-ului la turneele de Grand Slam. Acesta este interzis, dar publicatia americana aminteste ca Simona Halep, Rafa Nadal si Novak Djokovici apeleaza des la incalcarea regulamentului.

"La turneele de Grand Slam, asa cum se intampla pe tot parcursul anului, aceasta regula este incalcata in mod constant atat de barbati cat si de femei. Oricine ar vrea sa-l acuze pe Nadal pentru asta ar putea sa o faca fara probleme.

La fel se intampla si cu Simona Halep si Djokovici. Dar la ei nu se observa, chiar daca antrenorul gesticuleaza clar catre ei, cum a facut-o antrenorul lui Williams. Aici este problema. Respectarea regulilor depinde de persoana care sta in scaunul arbitrului. Acea persoana nu este un robot", a scris Washington Post.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

De asemenea, in legatura cu scandalul provocat de Serena, publicatia americana mai noteaza ca jucatoarea nu poate fi considerata o victima a rasismului, ci mai degraba a unei reguli proaste.

Pe fondul jocului slab, Serena Williams si-a pierdut cumpatul si a provocat si un scandal de proportii, in care l-a acuzat pe arbitru ca o fura si ca este sexist.

In cele din urma, Serena a primit o amenda in valoare de 17.000

de dolari.

Sursa: ziare.com 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si