Amicii fiului Ilenei Ciuculete spun că Cornel Galeş a plătit cu moartea pentru că s-a judecat cu Cristi şi Mugurel Sfetcu: „Dumnezeu nu doarme! L-a executat Cel de Sus!”

Cornel Galeş a plătit cu moartea pentru că s-a judecat cu fiii Ilenei Ciuculete, după cum susţin apropiaţii acestora.

Author: Matei Vaihan luni 02 decembrie 2019 , 21:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cornel Galeş a plătit cu moartea pentru “vina” de a se fi judecat cu Cristi şi Mugurel Stetcu, fiii Ilenei Ciuculete, pentru averea cântăreţei  care a decedat în martie 2017.

Pe pagina de facebook a lui Mugurel, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, amicii au dezbătut decesul lui Cornel Galeş. „Mugurel, să se fi facut oare dreptate? A murit Galeş”, a scris o prietenă a acestuia.

„Dumnezeu nu doarme! Cred ca este adevarat, am citit din mai multe surse! Individul a crezut ca daca pleaca din tara nu va mai putea fi executat de instanta! Iata ca l-a executat Cel de Sus!...Despre morti numai de bine...Doar Dumnezeu judeca si face dreptate...A făcut deja!”, au postat alţi apropiaţi ai lui Mugurel Sfetcu.

Cornel Galeş a plătit cu moartea: "Aceşti tineri au avut foarte mult de suferit!" 

„Acesti copii ai artistei Ileana Ciuculete au fost tinuti departe de mama lor, influentata negativ de acest "impresar", ale carui manevre s-a vazut la final in ce

s-au materializat! Pacat de acesti tineri, care au avut foarte mult de suferit! Daca aveau o mama langa ei, cu siguranta nu se ajungea la acel scandal!”, a scris a altă amică.

Cornel Galeş a murit, duminică de 1 decembrie, într-un cumplit accident de mașină în Spania. Sunt șocat și îndurerat de această veste și îmi pare foarte rău de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia să-i întreb dacă este adevărat. Ei mi-au spus că da. Cornel se afla în mașină cu Sorin, prietenul lui din Valencia și mergeau împreună să mănânce la un restaurant cu specific românesc care le plăcea foarte mult și pe care îl frecventau ori de câte ori se duceau acolo. Nu au mai ajuns, pentru că au făcut accident. Mâine voi afla mai multe detalii de la poliție.”, a declarat Silviu Lepădat, un amic al lui Galeş, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si