Cântăreața a trecut prin șocul vieții în urmă cu două zile. Blondina se afla într-o pădure cu fiul săi, însă într-o clipă de neatenție micuțul a dispărut. Băiatul a fost căutat zeci de minute, iar mama lui a intrat în panică.

Citește si: VIDEO| Radio Impuls s-a mutat pe plajă

Vedeta a trecut printr-un moment greu din viața sa.

Acest episod nu-l va uita curând. Ea a ieșit într-un parc de la marginea pădurii alături de fiul său pentru a se bucura de natură și plimbare, dar nu s-a așteptat niciodată la ceea ce urma să se întâmple.

Amna și-a pierdut fiul în pădure

Cântăreața a povestit în cadrul unui interviu, că fiul ei a fugit de lângă ea, într-o secundă de neatenție, iar când s-a întors nu l-a mai văzut. David a fost strigat de către cântăreață, însă nicio urmă de băiat.

„Al meu a fugit în pădure, de curând asta, și efectiv am făcut un atac de panică pentru că nu îl mai găseam. Îl căutam eu și încă șapte mămici și nouă copii. El s-a dus să descopere o comoară. A vrut să fie cel mai curajos dintre copii și în momentul în care m-am întors 10 secunde, a luat-o la fugă în pădure.

M-am stăpânit foarte tare să nu fac foarte urât, dar am plâns în hohote”, a spus Amna pentru Ego.ro.

Blondina a explicat că a făcut și atac de panică. Imediat a început să-l caute alături de alți oameni, dar și copii. L-au căutat în toate părțile, până i-au dat de urmă. După mai multe clipe, aceasta în sfârșit l-a găsit și a izbucnit în plâns în momentul în care l-a găsit, însă l-a pedepsit pentru ceea ce a făcut.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO| Festival turcesc la malul mării. Piațeta Cazino din Mamaia s-a transformat noaptea trecută în micul Istanbul

„L-am pedepsit, l-am trimis în mașină și i-am zis că plecăm acasă. Iar acasă i-am explicat riscurile care sunt atunci când te pierzi de părinți. Până atunci nu îi spusesem toate astea. Am încercat să nu-l sperii cu tot felul de povești că este furat. Sau cum ne explicau bunicii noștri că dacă nu suntem cuminți, ne bagă în sac.

I-am explicat că în pădure îl poate fura cineva, îl poate mânca un animal, poate să rămână rătăcit acolo, să putrezească de foame și de frig. Când am revenit în parc, lângă pădure, în același loc, i-am zis că acum știe riscurile, poate să se ducă în pădure să-și caute comoara. Nu s-a mai dus nicăieri.”, a mai spus Amna pentru sursa citată.

În anul 2019, Amna și soțul ei au divorțat după nouă ani de căsnicie. Cei doi au ales drumuri separate. Ei s-au despărțit, iar cântăreața își crește singură copilul.

amna și-a pierdut fiul în pădure

Amna și-a pierdut fiul în pădure.

[Sursa foto: Instagram]

Citește si: Festivalul de cultură şi gastronomie turcească are loc în weekend la Mamaia! Pe lângă artişti turci, pe scenă vor urca Anda Adam şi Claudia Pavel

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Chiar dacă a traversat momente grele și pe care nu și le imagina niciodată, Amna crede în recăsătorie și a mărturisit că vrea să facă acest pas dacă va găsi persoana potrivită. Tot ea mai spune că e o familistă convinsă și cei care o cunosc știu acest lucru despre ea.

„Eu sunt o familistă convinsă. Cred în căsătorie, căsnicii, în fidelitate, în respect înainte de toate. Cred că după ce pleacă dragostea rămâne respectul și cred că dacă pleacă dragostea și nu mai rămâne respectul, mai bine nu mai rămâne nimic”, a spus Amna la Antena Stars.

Citește si: Divorțul a schimbat-o mult pe Amna. Peste ce greșeli nu ar putea trece niciodată într-o relație: "Odată cu vârsta se mai schimbă perspectiva"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si