Ana Cazan, în lacrimi la întoarcerea acasă de la Exatlon! Cine a făcut-o să plângă?

Un alt Războinic a fost eliminat din competiția Exatlon. Ana Cazan s-a întors în țară.

C.L., miercuri 27 februarie 2019 , 18:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ana Cazan a ajuns acasă în această după-amiază, după eliminarea din competiția Exatlon. A fost așteptată la aeroport de iubit, de mamă, dar și de prietenii ei.

Când și-a văzut persoanele dragi, Ana Cazan nu și-a putut abține lacrimile, mai ales atunci când iubitul i-a dăruit un buchet de flori.

Războinica Ana Cazan, eliminată de la Exatlon după duelul cu Mihaela Popescu

Ana Cazan a părăsit competiția Exatlon, după duelul cu Mihaela Popescu. A fost o despărțire emoționantă de Ana Cazan. Atât Ana, cât și Mihaela au avut lacrimi în ochi la final.

"Sunteți mult mai buni decât ei. Scăpați de starea asta negativă, să aveți un moral cât mai sus. Trebuie să scăpați de înfrângerile alea! Am ajutat echipa cât am putut, dar atât am putut. Aveți grijă", le-a transmis Ana Cazan celorlalți Războinici, înainte de a pleca de la Exatlon.

Ana Maria Cazan, Războinica eliminate în această săptămână de la Exatlon, s-a remarcat pe plan sportiv în cadrul competițiilor de atletism, unde a câștigat numeroase probe și medalii, ocupând locul 3 la naționale și locul 1 la biatlon în cadrul Balcaniadei. Ana Cazan a făcut mai întâi gimnastică, însa o intervenție chirurgicală complicată a obligat-o să renunțe la visule ie de a face performanță în acest sport.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si