Ana Maria, copila de 12 ani disparuta din Prahova, a fost gasita in padure. Era in compania unui barbat de 39 de ani, fostul iubit al surorii sale!

Disparitia unei copile de numai 12 ani dintr-o comuna din judetul Prahova a pus pe toata lumea pe jar. Consatenii ei s-au mobilizat sa o caute inca de la sfarsitul saptamanii trecute, iar acum au reusit sa o si gaseasca.

C.I.P., vineri 21 septembrie 2018 , 17:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ea a fost descoperita intr-o padure din apropierea localitatii in care statea. Ea a spus ca a plecat de acasa in compania unui barbat de 39 de ani, iubitul surorii sale. Copila a ajuns in sanul familiei, dar barbatul e de negasit.

Politistii au reusit sa o gaseasca pe Ana Maria Blebea intr-o zona impadurita si au dus-o acasa, acolo unde minora a ramas in grija mamei sale.

In urma cercetarilor efectuate, oamenii legii au aflat ca fata a fost in toata aceasta perioada in compania unui barbat de 39 de ani pe care il cunostea de mult timp, el traind in concubinaj cu sora ei mai mare.

Desi mama fetei le-a declarat politistilor ca fata ei a fost rapita, aceste acuzatii nu au fost probate si nu exista indicii despre faptul ca minora ar fi fost luata cu forta de catre acest barbat.

Tanara de 12 ani este semianalfabeta, a renuntat la scoala in clasa a doua atunci cand a ramas repetenta, iar de atunci mama ei a refuzat sa o mai trimita la scoala invocand saracia.

 

 

Te-ar putea interesa si