Duminică, 19 decembrie, Ana Morodan este invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D! Ana Morodan este blogger, influencer și antreprenor, a lăsat roba de avocat pentru a-și crea un adevărat brand puternic în mediul online. În vârstă de 36 de ani, Ana Morodan, supranumită și “Contesa Digitală”, și-a construit un brand puternic în mediul online, fiind chiar primul blogger de stil personal din România.

A schimbat avocatura pe blogging și s-a transformat din influencer în femeie de afaceri.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”, Periplu de poveste pe plaiuri argeșene

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

O apariție îndrăzneață, inspirațională, carismatică și totodată controversată, Ana Morodan reușește ca la fiecare apariție publică să nu treacă neobservată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ana Morodan vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ana Morodan face dezvăluiri inedite despre viața ei.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Teodor Meleșcanu, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D

“Va atacă bloggerii din invidie?”, “Ce nu va puteți cumpăra cu bani?”, “Fericirea dvs. se măsoară în carate?”, “Faceți des crize de isterie?”, “Ați simțit moartea mamei ca pe o eliberare?”, “De ce fugiți de căsătorie?”, “Când nu v-a mai fost rușine?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Anei Morodan în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Ana Morodan vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„40 de întrebări cu Denise Rifai” doar la Kanal D.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jean de la Craiova, dezvăluiri uluitoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Strângeam hărtii, cartoane, măturam!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si