ANAF vinde masini la pret de chilipir: Oferte de nerefuzat pentru jumătatea lui august

ANAF scoate la licitatie masinile unor firme cu probleme financiare. Preturile pentru luna iulie pornesc de la 450 de lei pentru un Matiz.

A.L., marți 01 august 2017 , 16:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La sediile Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) au loc in aceasta perioada numeroase licitatii, prin intermediul carora institutia vrea sa vanda diferite bunuri apartinand debitorilor persoane fizice sau juridice. De altfel, printre bunurile sechestrate de Fisc se gasesc mai multe proprietati imobiliare si autoturisme care nu si-au gasit cumparator in urma unei prime licitatii, astfel ca este nevoie de organizarea altora.

Prin intermediul rubricii "Anunturi" de pe site-ul propriu, ANAF anunta ca scoate la licitatie numeroase bunuri confiscate in ultima perioada de la persoane fizice sau de la firme, pe intreg teritoriul tarii. Astfel, printre numeroasele bunuri sechestrate pe care Fiscul vrea sa le valorifice prin licitatie se regasesc bunuri precum apartamente sau case, dar si autovehicule.

Pe langa dovada platii garantiei de participare (10% din pretul de pornire), persoanele care doresc sa se inscrie la o astfel de licitatie trebuie sa prezinte Fiscului mai multe documente, inclusiv o copie de pe actul de identitate, in cazul persoanelor fizice, in timp ce firmele sunt obligate sa depuna o copie de pe certificatul unic de inregistrare eliberat de Registrul Comertului (in cazul firmelor din strainatate, actul de inmatriculare tradus in limba romana).

Totodata, cei interesati sa achizitioneze bunul scos la licitatie se vor prezenta la data stabilita si locul fixat pentru vanzare si cu o dovada emisa de creditorii fiscali cum ca nu au obligatii fiscale restante, precum si o imputernicire (procura speciala) pentru persoana care il reprezinta pe ofertant, daca este cazul.

Spre exemplu, un Volkswagen Passat, fabricat in 2006, se vinde cu 19.463 de euro.
Pretul unei masini  Skoda Octavia Elegance, din 2004, incepe de la 8.900 de ron.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si