Anamaria Prodan,cea mai lunga noapte dupa moartea mamei sale. A fost bombardata cu mesaje din partea vedetelor!
Actual

Anamaria Prodan,cea mai lunga noapte dupa moartea mamei sale. A fost bombardata cu mesaje din partea vedetelor!

M.C.B.
17 apr 2018

Durere fara margini in familia Ionelei Prodan, dupa ce solista de muzica populara a murit luni seara, 16 aprilie, la varsta de 70 de ani. Dupa o lupta grea cu o boala necrutatoare, organismul cantaretei a cedat. Cea care a facut publica vestea a fost chiar fata artistei, Anamaria Prodan Reghecampf.

Medicii si familia au incercat sa o salveze si sa o puna pe picioare pe Ionela Prodan, insa, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic. Imediat cum Ana a transmis ca cea pe care o numeste "icoana vietii mele" nu mai este, mesajele din partea persoanelor publice au inceput sa curga in privat, dar si pe retelele sociale. Printre ele, Oana Roman, Mihaela Borcea, Romanita Iovan, Adriana Bahmuteanu, Andreea Tonciu, Mara Banica sau Ovidiu Komornyik s-au grabit sa-i transmita putere Anei si sa isi exprime tristetea in legatura cu disparitia Ionelei Prodan.

Mii de mesaje emotionante, distribuiri si reactii au primit imaginile si cuvintele pline de suflet pe care fata artistei  le-a scris pe Facebook: "Mie mi-a zis o data: in viata trebuie sa te lupti mereu, sa nu te lasi niciodata si sa nu lasi pe nimeni vreodata sa creada ca e mai presus de tine! Sa fii mandra pana la aroganta si constienta de cat de buna esti! N-am ascultat-o suta la suta! Tu ai ascultat-o si s-a vazut! Condoleante, iubita mea Anamaria Prodan Reghecampf", a scris Oana Roman Elisei si Mihaela Borcea s-a grabit sa transmita cuvinte de incurajare: "Dumnezeu sa o odihneasca in pace, iar tie, draga mea, sa iti dea putere sa treci cu bine peste aceasta grea incercare din viata ta", la fel ca si Romanita Iovan: "Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Sincere condoleante si multa putere tie si familiei tale".

Anamaria Prodan a facut noapte alba, ba chiar a continuat sa publice mesaje si clipuri cu solista pe contul ei de socializare.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook