Anamaria Prodan, declarații despre divorț. Cum ar împărți averea cei doi soți

Zvonurile despre despărițirea dintre Anamaria Prodan și soțul ei Laurențiu nu contenesc.

E. V., sâmbătă 23 februarie 2019 , 17:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sexy impresara a povestit pentru GSP de unde au pornit aceste speculații și a vorbit despre cum stau lucrurile de fapt în familia Prodan - Reghecampf.

"Haideţi să vă zic de unde s-au alimentat zvonurile astea. Un an de zile, cât mama a fost în spital și când nimeni din România nu știa ce are mama de fapt, eu am rămas în țară. Nu m-am despărțit de mama nici măcar o secundă. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mică vreo patru luni. N-am plecat de acolo pentru că mama putea să moară în orice clipă. Sora mea nu putea să vină din Statele Unite pentru că nu avea cu cine să-și lase copilul, eu am fost singură lângă mama. Probabil mulţi au gândit că dacă eu n-am mers cu Laur în Emirate, gata, ne-am despărţit", a mai spus Anamaria Prodan Reghecampf.

Anamaria Prodan a mai povestit că în cazul în care ea și soțul ei s-ar despărți ar spune chiar ea, fiind un om asumat, căruia nu-i place să ascundă lucruri.

„Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: «Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!». Asta sunt eu!', a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa menționată.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si