Anamaria Prodan intră în politică. Ce partid a ales impresara

Anamaria Prodan a anunțat că se implică în politică. Impresara, aflată recent în scandalul divorțului de Laurențiu Reghecamf, vorbește de "un nou început" și e decisă să se implice în ajutorul femeilor care sunt victime ale violenței domestice.

Author: Sorin Negru luni 17 octombrie 2022 , 11:50

anamaria prodan

Anamaria Prodan intră în politică: „Acest pas al meu a fost gândit în ani și cântărit cu mare grija", spune ea. 

[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Într-o postare publică pe contul său de Instagram, Anamaria Prodan a dezvăluit că acum face parte din partidul Alianța pentru Patrie, precizând că acesta reprezintă „un nou început” pentru ea.

Citeste si: Anamaria Prodan este mândră de copiii săi. Ce premii au câștigat Bebeto și Sarah

„Acest pas al meu a fost gândit în ani și cântărit cu mare grija. #unnouinceput❤ #APP #împreunăreușim #fortasuntemnoi @aliantapentrupatrieoficial”, a scris în mediul online Anamaria Prodan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariapro

danreghecampf)

Impresara a explicat că își dorește să lupte pentru drepturile femeilor, motiv pentru care s-a înscris în Alianța Pentru Patrie, partid din care face parte Codrin Ștefănescu, în calitate de secretar general.

Anamaria Prodan, împotriva violenței domestice

Anamaria Prodan scrie că vrea să apere persoanele care au fost victime ale violenței domestice.

„Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta. Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată", a scris Anamaria Prodan.

„Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia către cauza voastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim, să ne respectăm”, mai scrie impresara, care mărturisește că s-a bazat pe ajutorul lui Codrin Ștefănescu și la scandalul ei cu Laurențiu Reghecampf.

„Iar Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P. Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a precizat Anamaria Prodan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Cine este Alianța pentru Patrie

Alianța pentru Patrie este o formațiune politică "loială poporului român", după cum se prezintă pe site-ul propriu, care se angajează pentru promovarea valorilor și intereselor sale vitale și "pentru afirmarea onestă a conceptului de românism și românitate, atât în spațiul de existență al națiunii române, ca întreg, cât și în dialogul universal cu celelalte popoare".

Citeste si: Ziua Z pentru ministrul Apărării, Vasile Dîncu. Premierul Ciucă ar putea să-i ceară demisia

Alianța pentru Patrie este un partid naţional care susține patria, familia, identitatea și mândria națională, bunăstarea fiecărui român și valorile istorice tradiționale, culturale, morale și religioase ale poporului român.

Alianța pentru Patrie se adresează tuturor categoriilor sociale, cetăţenilor, care sunt mândri că sunt români și care vor să se implice în salvarea și redobândirea independenței națiunii noastre, prin unirea ideilor, energiilor, aspirațiilor și competențelor în jurul și în slujba valorilor în care credem împreună, se mai spune pe site-ul app-romania.ro.

Ce misiune anunță Alianța pentru România

"Obiectivele ALIANȚEI PENTRU PATRIE sunt obiectivele românilor patrioți, sătui de asuprirea și disprețul politicienilor progresiști, neomarxiști, care acționează, așa cum am văzut cu toții, la comenzile străine de țară și popor și strict în interesul propriu.

A venit timpul să nu mai permitem să fim amenințați, anchetați, urmăriți abuziv.

A venit timpul să punem capăt minciunii, sărăcirii, îmbolnăvirii, analfabetizării, discriminării, sfidării românilor.

A venit timpul să eliminăm dublul standard și să dăm copiilor noștri alimente românești sănătoase, lipsite de chimicale periculoase, cum sunt cele de import.

A venit timpul să ne luăm în propriile mâini destinele și să luptăm pentru drepturile, pentru viețile, pentru viitorul nostru.

Aceste obiective nu pot fi doar opțiuni, ci obligaţii de conştiinţă a generațiilor actuale faţă de viitorul generaţiilor care vor veni după noi!"

Partidul promite că în următoarele luni vor fi prezentate pe site și supuse dezbaterii publice Programul politic și Programul economic și social.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si