Anamaria Prodan rupe tacerea! Adevarul despre starea de sanatate a Ionelei Prodan
Life

Anamaria Prodan rupe tacerea! Adevarul despre starea de sanatate a Ionelei Prodan

M. P.
22 mar 2018

Anamaria Prodan a vorbit despre starea de sanatate a mamei sale. Indignata de zvonurile aparute in presa, fiica Ionelei Prodan a facut lumina.

In ultimele zile, in pesa, aparut mai multe zvonuri cu privire la starea de sanatate a Ionelei Prodan. Dupa ce s-a scris ca artista ar fi in stare extrem de grava si ca ar avea metastaze pancreatice, Anamaria Prodan face lumina.

Citeste si: Ultimele vesti de le medici legate de starea de sanatate a Ionelei Prodan. "Nu raspunde la tratament! Boala o macina incet"

Ea spune ca mama sa este internata in spital si este atent supravegheata, dar starea sa de sanatate nu este atat de critica.

Citeste si: Ce le-a cerut Anamaria Prodan medicilor de la Elias dupa ce mama ei s-a internat acolo in stare grava!

“Mama nu are nicio metastaza, astea sunt pure golanii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecata cu munca. Sa fim seriosi, daca mama avea aaa ceva, eu o lasam singura? Da, este internata in spital, dar in niciun caz nu este pe moarte, aaa cum s-a spus. Este chiar biniaor, sub stricta atentie a unei echipe foarte bune de medici. Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim in permanenta la fel. Toata lumea sa se liniateasca. Mama nu are vreo boala terminala”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf pentru cancan.ro.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook