Anamaria Prodan, una dintre fiicele ei, nu se dezlipit deloc de mama sa in perioada in care aceasta a stat in spital, fapt pentru care a slabit enorm.

Impresara s-a mutat, practic, la clinica, pentru a-si ingriji parintele.“ Ana sta zi si noapte la spital. Are un scaun in salon si este numai langa doamna Ionela! Ii da sa manance, ii schimba asternuturile, o spala, vorbeste cu ea, in plus, are grija si de tratamentul medicamentos”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Problemele de sanatate ale mamei sale au afectat-o pe vedeta si fizic! Drept dovada, Anamaria Prodan a slabit teribil! "Impresara nu mai are un program de masa si lucrul acesta se vede! In plus, este ingrijorata mereu si de aceea, nu se mai gandeste deloc la ea! A ajuns sa poarte haine masura XS, in conditiile in care acum doua luni, era la M! Din fericire, arata bine si asa, mai slim! E o adevarata diva! Insa, numai in sufletul ei sa nu fii in aceste momente", au dezvaluit persoane apropiate dupa ultimele aparitii ale managerei in oras.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si