Anamaria Prodan s-a transformat total de cand mama ei a aflat ca e bolnava! A slabit enorm. "Purta haine marimea M, acum poarta numai XS"
Life

Anamaria Prodan s-a transformat total de cand mama ei a aflat ca e bolnava! A slabit enorm. "Purta haine marimea M, acum poarta numai XS"

C.I.P.
17 apr 2018

Ionela Prodan, celebra interpreta de muzica populara, a murit aseara, lasand un gol imens in randul familiei, dar si al celor care i-au apreciat muzica.

Anamaria Prodan, una dintre fiicele ei, nu se dezlipit deloc de mama sa in perioada in care aceasta a stat in spital, fapt pentru care a slabit enorm.

Impresara s-a mutat, practic, la clinica, pentru a-si ingriji parintele.“Ana sta zi si noapte la spital. Are un scaun in salon si este numai langa doamna Ionela! Ii da sa manance, ii schimba asternuturile, o spala, vorbeste cu ea, in plus, are grija si de tratamentul medicamentos”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.

Problemele de sanatate ale mamei sale au afectat-o pe vedeta si fizic! Drept dovada, Anamaria Prodan a slabit teribil! "Impresara nu mai are un program de masa si lucrul acesta se vede! In plus, este ingrijorata mereu si de aceea, nu se mai gandeste deloc la ea! A ajuns sa poarte haine masura XS, in conditiile in care acum doua luni, era la M! Din fericire, arata bine si asa, mai slim! E o adevarata diva! Insa, numai in sufletul ei sa nu fii in aceste momente", au dezvaluit persoane apropiate dupa ultimele aparitii ale managerei in oras.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook