Ancheta in Craiova, dupa ce doi tineri au descoperit un cadavru aruncat printre gunoaie cu tot cu sicriu

Ancheta de proportii in Craiova, dupa ce un cadavru a fost gasit aruncat, printre gunoaie, cu tot cu sicriul in care se presupune ca a fost inmormntat! Teribila descoperire au facut-o doi tineri, pe un teren al Regiei Auto-ome a Domeniului Public si Fondului Locativ. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D joi 04 mai 2017 , 19:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cine este mortul, cine l-a aruncat acolo si, mai ales, de ce? Sunt trei intrebari pentru care autoritatile inca mai bajbaie, in cautarea unui raspuns.

Sicriul cu osemninte umane a fost gasit aruncat pe un teren alal Regiei Autoome a Domeniului Public si Fondului Locativ.

Numai pe picioarele lui n-ar fi putut sa iasa cadavrul, din cimitir. Iar prin faptul ca osemintele au fost aruncate cu tot cu cosciugul facut bucati, parca dinadins, ca sa dispara, se naste o alta intrebare: am putea asista, oare, la o  a locurilor de veci?

Verificari face si politia, nu numai la regia autonoma a spatiului locativ, pe terenul careia a fost facuta macabra descoperire. In cazul in care vinovatul va fi gasit, el va fi acuzat de profanare de morminte.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si