Anchetă internă la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi

Conducerea Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a declanşat o anchetă internă, după ce agenţii de pază ai unităţii au fost acuzaţi că iau bani pentru pachetele cu mâncare aduse de rudele pacienţilor internaţi în spital.

I.C., sâmbătă 06 iunie 2020 , 14:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ, susţine că a cerut firmei de pază să verifice acuzaţiile aduse angajaţilor şi să remedieze situaţia, precizând totodată că unitatea medicală a început o anchetă internă în acest caz.

Citeste si: Cîţu: Încă un scenariu apocaliptic a fost demontat aseară

Ancheta de la Spitalul de Boli Infecţioase a fost declanşată după ce câţiva angajaţi ai firmei de pază ar fi pretins bani de la aparţinătorii care veneau cu pachete cu mâncare pentru rudele internate în unitatea medicală.

Suma cerută pentru fiecare pachet ar fi de cel mult zece lei.

"Având în vedere aspectele negative prezentate în spaţiul public privind unii angajaţi ai firmei de pază, conducerea Spitalului de Boli Infecţioase anunţă că a declanşat o anchetă în acest sens şi va solicita firmei de pază să ia măsuri urgente pentru remedierea situaţiei. Rugăm pe această cale pe toţi pacienţii şi vizitatorii care au cunoştinţă de aceste aspecte să aducă la cunoştinţă direct conducerii spitalului pe mail-ul [email protected] Suntem conştienţi că astfel de aspecte aduc prejudicii calităţii actului medical şi pun în umbră profesionalismul cadrelor medicale", a precizat, sâmbătă, managerul Spitalului de Boli Infecţioase, Carmen Dorobăţ.

Citeste si: Scandal pe dublarea alocațiilor. Anunțul ministrului Finanțelor

La sfârşitul lunii aprilie, prefectul de Iaşi, Marian Grigoraş, a solicitat conducerii Poliţiei să verifice activitatea firmei de pază de la Spitalul de Boli Infecţioase, după ce un bolnav confirmat cu noul coronavirus a fugit din spital.

Bărbatul a fost găsit ulterior într-o comună situată la câţiva kilometri de Iaşi.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce avere are Cozmin Gușă? Politicianul a acumulat un capital impresionant Ce avere are Cozmin Gușă? Politicianul a acumulat un capital impresionant
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID? Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID?
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
infoactual.ro
Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si