Anchetă internă la un spital din Iași: s-a descoperit că o infirmieră venea beată la muncă și colegii de tură o ”acopereau”

Managerii Spitalului ”Sf. Spiridon” din Iași au aflat că o angajată venea de luni bune la muncă fiind sub influența alcooluui.

M.A., miercuri 04 decembrie 2019 , 16:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Colegii săi de tură o ”acopereau” de fiecare dată

Se întâmpla des ca femeia să-ți facă prezența la muncă în stare de ebrietate. Totodată, au fost cazuri în care infirmiera apărea cu urme de violență pe corp, după ce era bătută de soțul ei, conform datelor din anchetă. Dese erau și episoadele în care femeia mai mult dormea decât muncea. Cu toate astea, colegii o fereau de ochii șefilor.

Cum s-a descoperit că infirmiera venea beată la muncă

Recent, o altă infirmieră care se afla pe aceeași tură cu femeia a decis să spună totul medicului de gardă, potrivit bzi.ro. A luat această decizie în contextul în care se săturase să muncească în locul colegei sale, cele două având același salariu.

Citeste si: Un bărbat din Sibiu și-a ucis soția pentru că femeia nu l-a lăsat să deschidă butoiul cu murături

Citeste si: Instagram va șterge anumite conturi de pe platforma de socializare! Cine sunt persoanele vizate: "Nu sunt de acord cu meseria noastră"

Citeste si: ANAF va face controale în apartamentele românilor

Alcoolemie record înregistrată în cazul infirmierei

La cererea medicului de gardă, femeii i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Colegii femeii au constatat că aceasta avea o alcoolemie de 3,43 în sânge, motiv pentru care nici nu au mai lăsat-o să plece acasă și au cazat-o într-unul dintre saloanele spitalului.

Femeii i-a fost întocmit un referat care a ajuns la conducerea spitalului

„Am primit referat de la medicul de gardă privind conduita infirmierei și am organizat întocmirea comisiei de disciplină care va decide ce sancțiuni va primi aceasta. Nu tolerez sub nicio formă angajați în stare de ebrietate în timpul programului”, a declarat Ioan Bârliba, managerul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași, pentru bzi.ro.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si