Anchetă la o şcoală din Buzău după ce o fotografie indecentă cu o elevă de clasa a VI-a a fost distribuită colegilor de colega sa de bancă

Inspectoratul Judeţean Buzău a dispus o anchetă la Şcoala generală nr. 1 din municipiu, după ce fotografie indecentă cu o fată de clasa a şasea a fost distribuită elevilor de colega de bancă a victimei. De asemenea, cazul a fost preluat de DIICOT.

K.B., joi 14 noiembrie 2019 , 11:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit inspectorului general şcolar al IPJ Buzău, Florina Stoian, IŞJ a fost anunţat de acest caz de directorul Şcolii generale nr. 1 din Buzău, iar imediat a fost dispusă o anchetă.

Conform directorului şcolii 1 din Buzău, este vorba despre două colege din clasa a şasea, de 12 ani. Una dintre ele ar fi pretins pe internet că este băiat şi i-a cerut colegei să-şi facă fotografii indecente, fotografie ce i-a fost trimisă şi care ulterior a fost distribuită altor elevi ai şcolii.

Citeste si: Accident extrem de grav în Câmpulung Moldovenesc! Doi tineri au murit, iar un copil a fost rănit

Citeste si: După ce a pierdut alegerile, Alexandru Cumpănașu cere arestarea familiei lui Dincă ”Au plâns destul verișorii mei!”

Cazul a fost adus la cunoştinţa dirigintei clasei care a anunţat imediat conducerea şcolii.

”Vorbim despre două fetiţe. Diriginta a aflat de la copiii din clasă, iar aceasta mi-a adus la cunoştinţă. Au fost stabilite deja şedinţe cu psihologul şcolii, cu părinţii, copiii primesc consiliere psihologică pentru a nu fi afectaţi şi mai mult decât sunt deja”, a declarat directorul şcolii 1 din Buzău, Monica Gheorghe.

Citeste si: După ce a pierdut alegerile, Alexandru Cumpănașu cere arestarea familiei lui Dincă ”Au plâns destul verișorii mei!”

”Doamna director m-a anunţat, a pornit cercetarea disciplinară. Se oferă consiliere psihologică, atât copiilor cât şi părinţilor. S-a discutat cu părinţii. Pe această cale, atrag atenţia părinţilor copiilor care au telefoane să urmărească foarte atent ce poze şi ce site-uri accesează pentru că aceste fapte se petrec în afara orelor de clasă. La şcoală se ştie clară că nu au voie copiii cu telefoanele”, a declarat şeful IŞJ Buzău, Florina Stoian.

Cazul a fost preluat de DIICOT, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de pornografie infantilă, cercetările fiind desfăşurate in rem.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si