Zilele trecute, Alexandru Cumpănașu a afirmat că el va continua ancheta în cazul Alexandrei Măceșanu, nepoata sa, fata de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă la finalul lunii iulie.

”Voi cere din nou arestarea familiei Dincă și astăzi a mai fost audiat un italian care susține că familia Dincă făcea trafic de persoane. Cine râde la urmă, râde mai bine! Au plâns destul verișorii mei (n.red. părinții Alexandrei Măceșanu)!”, a afirmat Alexandru Cumpănașu.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Familia Alexandrei Măceșanu susține că fata lor nu a fost omorâtă de Gheorghe Dincă, așa cum acesta a mărturisit în fața oamenilor legii, ci a fost sechestrată și apoi trimisă să se prostitueze în străinătate. Mai mult, oamenii spun că Gheorghe Dincă a mințit când a spus că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, pentru ca acestea să nu mai fie căutate. Gheorghe Dincă, spun familiile celor două fete, ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane, alături de alți membri ai familiei lui.

 

Gheorghe Dincă ar fi fost acuzat de trafic de persoane în Italia

La scurt timp după arestarea lui Gheorghe Dincă au apărut informații că acesta ar avea interdicție de intrare în Italia, țară unde a stat câțiva ani și unde ar fi fost prins că se ocupa cu traficul de persoane.

În urmă cu două luni, aflând despre ”cazul Caracal”, un jurnalist italian a spus că a făcut un reportaj în care apărea și Gheorghe Dincă, iar bărbatul făcea parte dintr-o rețea de trafic de carne vie în Italia.

”Monstrul din Caracal” a fost subiectul unui amplu reportaj realizat în urmă cu mai mulți ani și difuzat de o televiziune din Italia. Jurnalistul a povestit că a descoperit prezența mai multor rulote lângă stadionul San Nicola din Bari, acolo unde Dincă, în urmă cu aproximativ 15 ani, ducea femei și copii cu scopul de a se prostitua.

Conform jurnalistului, Dincă a primit interdicție din partea autoritățile italiene de a mai intra în orașul Bari, o interdicție care a ținut trei ani de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si