Inspectorii de muncă au stabilit cp bărbatul muncea „la negru”. Acesta s-a prăbușit de pe Palatul Administrativ din Hunedoara pe data de 2 martie, într-o lucrare de reabilitare a acoperișului.
În urma decesului bărbatului a fost schimbată încadrarea juridică a faptei pentru care a fost deschis dosar penal.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bărbat de 34 de ani. A murit prins sub un elevator, la o fabrică de paleți din Corbu

„Ancheta vizează acum infracțiunea de ucidere din culpă”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Accidentul este cercetat și de Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara.
Antreprenorul principal a fost sancționat de ITM Hunedoara cu 8.000 de lei pentru neinstruirea la intrare în șantier a subantreprenorului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Misiune contracontrometru pentru salvarea unui muncitor. Întreaga echipă s-a aflat în pericol

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 34 de ani. A murit prins sub un elevator, la o fabrică de paleți din Corbu

Un muncitor din Constanța în vârstă de 34 de ani a avut parte de o moarte cumplită. Tragedia a avut loc într-o fabrică din comuna Corbu, unde muncitorul a fost prins sub un elevator și mai mulți paleți.

Oamenii legii ajunși la locul incidentului  au întocmit dosar de cercetare penală pentru n erespectarea și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă și ucidere din culpă. 

Citește și: Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul cinci, în Brașov

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul în vârstă de 34 de ani ar fi intrat sub un elevator și ar fi fost prins între acesta și mai mulți paleți.

Accidentul de muncă i-a fost fatal și bărbatul s-a stins din viață, potrivit  observatornews.ro.

Aceștia au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă și ucidere din culpă.

Citește și: Un fan MMA și-a folosit prietena pe post de sac de box în timpul unei relații de 8 luni, înainte de a o ucide/ Judecătorul: ”Singura pedeapsă pe care o pot impune este închisoarea pe viață”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si