Anchetă la un spital din județul Vaslui. Un medic a fost reclamat că i-a comunicat unui pacient bolnav de cancer că "nu mai are ce-i face"

Familia unui pacient a reclamat conducerii unităţii medicale un medic pentru conduita în timpul consultaţiei. Rudele bărbatului au reclamat faptul că medicul care l-a consultat ar fi spus, de faţă cu bolnavul, că acesta suferă de cancer şi că nu are ce să-i facă.

K.B., marți 01 octombrie 2019 , 15:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Familia susţine aceste lucruri şi am demarat o anchetă pentru a stabili dacă se impun anumite măsuri. Personal, am văzut foaia pacientului şi am constatat că a fost tratat corespunzător, fiind direcţionat către o unitate superioară, care are resurse pentru îngrijirea unui astfel de bolnav", a precizat medicul Lucia Rotaru Ciupilan, managerul Spitalului ”Dimitrie Castroian” Huşi.

Citeste si: Șocant! Ce s-a descoperit în camera unor viitori poliţişti din incinta Şcolii de Poliţie de la Câmpina

Citeste si: “Alexandra și Luiza sunt în viață”. FBI, concluzia care dă totul peste cap în cazul Caracal

Reprezentații spitalului unde a fost transferat pacientul au declarat că bărbatul suferă de cancer de laringe și a ajuns la spital cu insuficienţă respiratorie. Pacientul fost supus de medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui unei intervenţii chirurgicale, făcândui-se traheostomă.

Citeste si: Incendiu în apropierea Ministerului de Finanțe provocat de un cetățean după o ceartă cu iubita

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si