Anchetatorii au găsit încă un telefon langă Caracal, lângă marginea pădurii unde se afla sacul cu rămășițe umane

Anunțul a fost făcut de Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, care susține că este probabil să fie vorba despre telefonul unei alte victime.

Author: K.B. marți 06 august 2019 , 18:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„S-a găsit un nou telefon. Nu știm dacă este al Luizei, al lui sau al altei victime, pentru că nu l-am văzut. E o strategie a lui și a celor care îl învață pentru a închide dosarul. S-a găsit un nou sac și gata, sunt două victime, se închide totul.

Nu mai avem plângeri, nu mai avem alte victime. El are o strategie, când să zică, ce să zică. Se vede că e o strategie foarte fină juridică, pentru a nu-l incrimina sau pentru a nu-l incrimina prea mult. El vrea să scape de acuzația de viol, spunând că nu s-au înțeles la bani sau că l-au lăsat să creadă că sunt prostituate, și de acuzația de tranșare, de cruzime, de tot”, a declarat Tonel Pop, conform stiripesurse.ro.

Citeste si: Un pensionar a înjunghiat-o pe mama unui copil deranjat că acesta se juca în fața blocului și făcea gălăgie

Citeste si: Cazul Caracal- DIICOT: În cenuşa găsită la liziera de pe traseul Călăraşi-Bucureşti au fost identificate fragmente osoase şi dinţi care ar fi de natură umană

Citeste si: Cazul Caracal: Avocatul familiei Luizei Melencu: Din declaraţiile date, se întrevede ideea că mai multe persoane au sunat pe familia Luizei, şi nu acel individ şi o singură dată

Citeste si: O femeie a intrat în travaliu în timp ce era la plajă


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si