Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat. Cuplul a ieșit, cu o seară în urmă, la o cafenea. Imaginile i-au dat de gol pe cei doi îndrăgostiți.

andra volos și bogdan mocanu s-au împăcat
Bogdan Mocanu la munte.[Sursa foto: Instagram]

Mocanu și Andra Volos s-au împăcat și au mers în vacanță la Brașov. Cei doi au mers cu aceeași mașină, alături de alți prieteni. Șofer n-a fost nimeni altul decât Bogdan Mocanu. Imaginile postate pe rețelele de socializare din același loc, i-au dat de gol pe cei doi îndrăgostiți.

Andra Volos și Bogdan Mocanu, din nou împreună

„Mai frig ca niciodată...și cartigan și pătură și plapumă și -10 grade...” a transmis Andra Volos. Reacția lui Bogdan Mocanu nu a întârziat să apară. Tânărul a mers fără geacă la munte: „Eu când v-am zis că sunt o rasă mai specială de hadicapat, idiot...cum să vii la Brașov la munte fără o geacă? O geacă? Trebuie să-ți dea oamenii ăștia o pătură ca să poți să mănânci liniștit. Cum să nu-ți iei la munte o geacă?” a zis Bogdan Mocanu.

andra volos și bogdan mocanu s-au împăcat
Andra Volos la Brașov.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Andra Volos a fost mai fericită ca niciodată. Bruneta s-a filmat tot timpul cântând în mașină, pe drumul spre Brașov. Ea și Bogdan Mocanu și-au petrecut seara în Centrul Vechi din Brașov.

andra volos și bogdan mocanu s-au împăcat
Andra Volos, în drum spre Brașov.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simina de la „Puterea Dragostei” a plecat de acasă: „Dominic are și tată!”

Citeste si: Philip de la „Puterea Dragostei”, motivul inedit pentru care s-a despărțit de Berna

Citeste si: Cine este, de fapt, Aya de la „Puterea Dragostei”. Bruneta i-a pus pe jar pe băieții din casă

Bogdan Mocanu și Andra Volos au făcut, de curând, un an de relație. Cei doi au avut parte de o relație cu peripeții, trecând prin mai multe despărțiri.

Citeste si: Se întoarce la Puterea Dragostei? Fosta concurentă a postat o fotografie din aeroport


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si