Philip de la „Puterea Dragostei”, motivul inedit pentru care s-a despărțit de Berna

Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit. Bărbatul își ține fanii la curent cu starea relației dintre el și focoasa blondină. Philip postează clipuri, constant, pe contul său oficial de Instagram în care explică care este situația.

Georgiana Balaban, vineri 18 septembrie 2020 , 13:40

philip și berna s-au despărțit
Philip vorbește despre despărțirea de Berna.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” s-au întâlnit aseară, deși nu mai formează un cuplu oficial. Cei doi au avut întâlnire cu un fan. Întâlnirea a mai fost amânată, iar băiatul le-a oferit un cadou și anume o pernă cu poze în care apare Philip alături de Berna.

„Primesc foarte multe mesaje în legătură cu mine și cu Berna. Eu și Berna încă nu ne-am împăcat, adică tot în ceartă și în discuții suntem. Faza asta cu mine și cu Berna am afișat-o pentru că eu și ea i-am promis unui susținător că ne întâlnim cu el de două săptămâni. Noi ne iubim susținătorii foarte mult, răspundem la fiecare, apreciem fiecare gest, fiecare lucru și fiecare gând frumos pe care ni-l transmite. Băiatul ăsta, Dani, a făcut o pernă personalizată cu mine și cu Berna și i-am promis că o să ne vedem împreună. Știam că pentru el e o bucurie. Am decis să ne vadă pe amândoi. Pentru că și eu m-aș bucura dacă o persoană pe care o apreciez ar vrea să se vadă cu mine.” a menționat Philip Albu.

philip și berna s-au despărțit
Philip Albu, declarații despre Berna.[Sursa foto: Instagram]

Philip și Berna nu mai formează un cuplu

Philip Albu a zis clar că el și Bernadette Laszlo încă cunt certați. „Eu și Bernuța suntem tot la fel, în discuțiile astea. Vă ținem la curent dacă e să ne împăcăm sau ceva. Am vrut să lămuresc chestia asta pentru voi că ne iubiți și vreți să stăm iar împreună. Acum...ce pot să zic. Timpul le rezolvă pe toate. Până la urmă, dacă Dumnezeu vrea să fie bine, o să fie bine. Așa că vă iubesc, aveți grijă de voi!” a adăugat Philip de la „Puterea Dragostei”.

philip și berna s-au despărțit
Philip și Berna de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este, de fapt, Aya de la „Puterea Dragostei”. Bruneta i-a pus pe jar pe băieții din casă

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” dă de pământ cu fanii săi: „Am o întrebare...așa vreți să vă trăiți ultimii doi ani din viață?”

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a fost prins la furat

Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi își planificaseră nunta, ba chiar se gândeau la un copil. Tinerii locuiau împreună în București, alături de familia Albu.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, declarații în lacrimi despre despărțirea de Philip: „Încă îl iubesc...”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si