Legătura neașteptată dintre Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Iancu Sterp: „Andra de acum încolo o să fie sub protecție!”

Legătura neașteptată dintre Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Iancu Sterp. Cei doi vor forma un posibil cuplu?! Ziua de naștere a Andreei Pirui a aprins scânteia dintre Andra Volos și Iancu Sterp.

Author: Georgiana Balaban duminică 16 august 2020 , 16:27

andra volos și iancu sterp
nou cuplu - andra volos și iancu sterp
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andra Volos și Iancu Sterp. Legătura neașteptată dintre Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Iancu Sterp.

Cei doi s-au întâlnit la ziua de naștere a Andreei Pirui și au devenit tot mai apropiați. După petrecerea Andreei Pirui, Andra și Iancu au mers să ia masa cu Pirui și Marius de la „Puterea Dragostei”.

andra volos și iancu sterp
andra volos și iancu sterp

Andra Volos și Iancu Sterp. Distracția a continuat și seara. Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a dansat pe ritmuri de manele alături de frații Sterp. Mișcările lascive ale brunetei s-au desfășurat la restaurantul unde cânta Culiță Sterp.

Andra Volos și Iancu Sterp. Citeste si: Legătura neașteptată dintre Mona de la „Puterea Dragostei” și un bărbat mai mare cu 20 de ani decât ea

Andra Volos și Iancu Sterp. Citeste si: Este ziua Andreei Pirui de la „Puterea Dragostei”. Ce mesaj i-a dat Marius fostei iubite

Andra Volos și Iancu Sterp. Citeste si: Imagini fierbinți cu Andra Volos de la „Puterea Dragostei” la piscină. Cum a fost surprinsă bruneta

Legătura neașteptată dintre Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Iancu Sterp: „Andra de acum încolo o să fie sub protecție!”

Andra Volos și Iancu Sterp. „Vreau să declar următoarele: că Andra de acum încolo o să fie sub protecție severă de la DIICOT, adică n-o să mai știți nimic de ea...pentru că...” a declarat Iancu de la „Puterea Dragostei”.

andra volos și iancu sterp
cuplul andra volos și iancu sterp

andra volos și iancu sterp
iubire andra volos și iancu sterp

andra volos și iancu sterp
andra volos și iancu sterp

Andra Volos și Iancu Sterp. În același timp, Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a postat pe pagina sa oficială de Instagram un video în care își exprimă supărarea: „Încă o dată mi s-a arătat că oamenii nu se schimbă niciodată. Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești. Să ferească Dumnezeu să vină cineva la mine să-mi zică că există iubire adevărată...sau dacă există asta e cea mai mare slăbiciune a oamenilor. Devii cel mai prost, cel mai idiot, ești ultimul...când zice că iubești. Nu e o virtute, e o slăbiciune a oamenilor asta.” a transmis Bogdan Mocanu.

Andra Volos și Iancu Sterp. Citeste si: Apariție surpriză la ziua de naștere a Andreei Pirui! Cine i-a luat pe toți prin surprindere

Andra Volos și Iancu Sterp. Bogdan Mocanu și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit de curând. Cei doi au format un cuplu de lungă durată, ba chiar au locuit în aceeași casă. Cuplul s-a cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si