Andreea a părăsit competiția “Survivor România”. Faimoșii au câștigat jocul de recompensă

Andreea a părăsit competiția “Survivor România”. Faimoșii au câștigat jocul de recompensă. ‘’Am învățat extrem de multe lucruri”, spune Andreea.

Author: Razvan Ilie luni 31 mai 2021 , 12:47

Andreea a părăsit competiția “Survivor România”.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aseară, la “Survivor România”, Faimoșii și Războinicii s-au duelat pentru o recompensă specială, jocul de comunicare. După un meci tensionat, jocul pentru recompensă a fost câștigat de echipa Faimoșilor, cu scorul de 10 la 8, punctul victoriei a fost adus de Andreea, astfel că membrii echipei roșii a avut parte de emoții uriașe pentru că au putut comunica cu cele mai dragi persoane, cu cei din familie.

Citeste si: A lăsat emisiunea Puterea Dragostei pentru a merge la Survivor. Cine este îndrăgita concurentă 

Consiliul de eliminare de la “Survivor România” a fost presărat cu momente tensionate, cu o încărcătură emoțională extrem de puternică.  Zannidache a fost și în această săptămână favoritul publicului în echipa Faimoșilor, iar Albert, preferatul telespectatorilor din echipa Războinicilor. În schimb Andreea a fost propusă spre eliminare, din tabăra roșie, iar Adelina a fost propunerea din echipa Războinicilor. Andreea Lodbă a fost eliminată din competiția ”Survivor România”, acumulând cele mai puține voturi din partea publicului.

Faimoșii au câștigat jocul de recompensă

Nu-și mai au rost cuvintele acum, emoția este foarte puternică… După cum am spus, mi-aș fi dorit că această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit în competitie mult prea târziu, față de colegii mei (…), totodată sunt împăcată cu ideea că am luat parte la toată aventura, am învățat extrem de multe lucruri, am reușit să conviețuiesc alături de oameni extraordinari. Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, povești care m-au inspirat (…).”, a spus, printre lacrimi, Andreea Lodbă.  

Consiliul de eliminare de la “Survivor România” a fost presărat cu momente tensionate, cu o încărcătură emoțională extrem de puternică.[Sursa foto: KanalD]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si