Andreea Antonescu, de azi femeie liberă. Artista confirmă divorțul

Cântăreața a dezmințit zvonurile. Ea a confirmat divorțul de soțul ei și a transmis că trăiesc separat de căteva luni.

luni 02 septembrie 2019 , 11:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei doi au împreună o fetiță pe nume Sienna.

 

Andreea Antonescu a declarat că în acest moment ea şi Traian sunt două persoane libere și că nu au avut timp încă să meargă să semneze actele de divorț.

 

Citeste si: VIDEO | Mobila preferata a vedetelor

„În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc. Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în țară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relație pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ține în vreun fel legați unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui.” a transmis Andreea pentru viva.ro.

 

 

De altfel, a adăugat pentru sursa citată că „țelurile lor nu mai sunt comune”.

 

Citeste si: VIDEO | Primul show „Andre” după reunirea trupei. Povestea piesei „Reset la inimă”, spusă de Andreea Bălan

„Nu pot spune că am simțit neapărat că mariajul a început să scârțâie, mai degrabă consider că, în timp, țelurile noastre s-au schimbat, nu mai sunt comune. Dacă eu mă văd trăindu-mi viața și în America, dar și în România, Traian se regăsește doar în State! Nu mi se pare corect sau normal să-i cer să se adapteze stilului meu. La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii și de a trăi liber, după bunul plac.”

 

Citeste si: Câți bani a câștigat Andreea Bălan de la Youtube după ce s-a filmat în spital? Contul interpretei a ”explodat” în ultimele luni, după ce a descris coșmarul prin care trece | EXCLUSIV

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si