Într-un interviu oferit în exclusivitate lui Cosmin Stan, Andreea Esca a vorbit despre ce s-a întâmplat cu ea în ultimele două săptămâni.

„Mă bucur foarte tare să te revăd, ai ajuns acasă acum și putem vorbi, în sfârșit. Hai să intrăm direct în subiect. Ai fost sau nu ai fost bolnavă de COVID-19?”, a început Cosmin Stan interviul.

„Da, am fost bolnavă de COVID-19.

Atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii. Mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari alături de care am trecut prin această perioadă nefericită suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi toți trei. Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție”, i-a răspuns Andreea Esca.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr de 19 ani a murit electrocutat la pescuit, sub privirile tatălui său. Declarațiile exclusive ale părintelui îndurerat

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Prezentatoarea a dezvăluit că primul din familia ei care s-a îmbolnăvit a fost Alexandre Eram, soțul ei: „Primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu. Avea de două zile febră foarte mare, pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică. Ne-am gândit că poate are o enterocolită sau o toxiinfecție alimentară, pentru că el, de obicei atunci când avea probleme cu stomacul, făcea și febră.

Mi s-a părut ciudat că era a treia zi când făcea febră foarte mare, aproape de 40 de grade Celsius. De obicei, când pățea așa ceva, se întâmpla o singură noapte să aibă febră 38 și a doua zi era în regulă. Atunci ne-am impacientat și am chemat salvarea. Ne-au făcut testul de coronavirus: el a ieșit pozitiv, eu am ieșit negativ. Imediat a fost dus la spital”.

Andreea Esca a mai spus care a fost primul lucru pe care l-a făcut după ce soțul ei a fost internat. „Eu am hotărât, chiar dacă aveam un rezultat negativ, pentru că avusesem contact cu cineva care avea un rezultat pozitiv, să rămân în izolare pentru 14 zile și să-i fac testul și băiatului nostru, care locuiește cu noi. I-am făcut acest test și lui Aris și a ieșit și el cu un rezultat pozitiv. El până în acel moment neavând niciun alt simptom, decât îmi spunea că îl deranjează puțin gâtul și crede că e roșu în gât. Dar nu ceva semnificativ, nu febră. A doua zi după ce a fost internat Alex, l-am internat și pe Aris. Ei doi s-au dus și s-au internat la spitalul Victor Babeș din București, în același salon”, a dezvăluit Andreea Esca.

Întrebată de Cosmin Stan ce simptome a avut ea și când a aflat că a fost infectată, Andreea Esca a afirmat că a rămas fără miros și fără gust, la cinci zile după ce soțul ei fusese testat pentru coronavirus: „La mine au apărut simptomele după vreo cinci zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea ciudat, pentru că suntem în aceeași casă. Dar eram hotărâtă după șapte-opt zile să refac testul. Într-o zi, făcând ceva de mâncare, mi-am dat seama că nu simt mirosul de la usturoi. Am început să testez tot felul de parfumuri pe care le aveam în casă și mi-am dat seama că nu simt absolut nimic.

O senzație extrem de ciudată. După care am început să gust tot felul de lucruri și mi-am dat seama că îmi pierdusem și gustul. Puteam să mănânc absolut orice, că nu simțeam absolut nimic. Și mi-am dat seama că e clar că între timp am devenit și eu purtătoarea acestui virus. Așa că mi-am făcut testul mai devreme decât cele șapte zile pe care le așteptam și am avut un rezultat pozitiv și eu. Aveam roșu în gât, aveam o amigdalită, să zic, dar nu m-am speriat foarte tare, pentru că eu fac foarte des acest roșu în gât, așa că m-am tratat cu ce mă tratez de obicei. Nu m-am panicat, nu m-a dus gândul către COVID-19. Abia când mi-am pierdut gustul și mirosul mi-am zis: «E clar, despre asta e vorba». M-am dus și eu tot la spitalul Victor Babeș”.

Citeste si: Încă 145 de medici confirmaţi cu coronavirus

Citeste si: Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut o noapte turbată. Vreau să zic că m-am odihnit foarte bine.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

„Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Chiar am vorbit cu Alex, el fiind primul care a avut practic boala dintre noi. Nu cred că este legat de acea petrecere, pentru că până în ziua de astăzi nu mai este nimeni dintre cei care au fost acolo care să fi avut un rezultat pozitiv, pentru că foarte mulți s-au dus și și-au făcut testul și au ieșit negative. Ce cred că este important de știut este că putem lua oricare dintre noi, oriunde și oricând. Noi chiar am fost printre cei care ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenți la o mulțime de lucruri, dar, repet, cred că toți suntem oameni și cred că toți, la un moment dat, putem face, cu voie sau fără de voie, o abatere care să ne coste sănătatea. Aceste mici neglijențe pe care le fac și oameni ca mine, care au fost foarte atenți, vă pot costa sănătatea. Pe noi ne-au costat”, a mai spus Andreea Esca.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si