Andreea Mantea, vedetă Kanal D: „Atunci când vine vorba de iubire în iubire există un singur limbaj. Eu m-am te mut la un moment, mă gândeam poate că odată cu înaintarea în vârstă poate că nu o să înțeleg atât de bine ce se întâmplă. Dar iată că vin o groază de tineri cu lucruri noi, cu pretenții, cu fel și fel de dorințe, cu fel și fel de vise.

M-am liniștit pe parcurs pentru că mi-am dat seama că iubirea are un singur limbaj, este atât de simplu, este unică și nu se schimbă, se schimbă doar în funcție de fiecare persoană. Suferința este la fel, neîncredere este la fel, durerea este la fel. Fără toate aceste lucruri nu vine, pentru că iubirea este cel mai complex sentiment. Atunci când nu ai încredere parcă trăiești așa intens, atunci când ți-e dor la fel de intens trăiești.”

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „Urmează castingul pentru o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”. Ce îmi spui despre asta?”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Andreea Mantea, vedetă Kanal D: „Urmează castigul. Sunt atât de fericită de nici nu vă imaginați. Sunt foarte fericită pentru că pornim în caravană „Dragostea îți bate la ușă” începe pe 3 și 4 noiembrie, adică vinerea și sâmbăta viitoare la Cluj-Napoca, apoi venim la Iași, apoi mergem la Constanța, Timișoara, apoi Craiova, după care ne întoarcem în București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si