Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa: ”Am renunțat la oameni la care eu țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine”

Într-un interviu, Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa.

Author: Matei Vaihan miercuri 08 mai 2019 , 09:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fanii au aflat că Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa. Într-una din edițiile emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, Andreea Marin a venit să răspundă mai multor întrebări, unele dintre ele legate de viaţa personală a vedetei.( vezi cine e bărbatul care i-a interzis Andreei Marin să pozeze în Playboy)

Citeste si: Declarație surprinzătoare a Andreei Marin! Ce a spus zâna despre chefurile la care se ducea în perioada liceului! ”Distracția nu a însemnat dintotdeauna petreceri de zeci de mii de euro, organizate în cluburi de fițe”

Citeste si: Andreea Marin a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu și emisiunea pe care aceasta o prezintă!

Citeste si: Andreea Marin, cu o gâlmă uriașă pe frunte! Ce s-a întâmplat cu ea

Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa: "Am ajuns să fac lucruri pe care nu mi le-am propus" 

Mi-ar fi plăcut să mă fac doctor, sau profesoară. În general vorbind, cred că gândurile mele au mers spre îndeletnicirile care să mă apropie de copii, pentru cã am o afinitate față de ei. Dar viața este așa cum e și am ajuns să fac lucruri pe care nu mi le-am propus”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa: "Trebuie să ne vedem de drumul nostru și să nu ne înfrânăm unii de alții"

La un moment dat, Andreea Marin a vorbit despre despărţirile din viaţa sa. “Am renunţat la oameni la care eu țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine. Uneori, trebuie să ne vedem de drumul nostru și să nu ne înfrânăm unii de alții. Fiecare are calea sa și trebuie să înțelegem că putem fi alături de anumiți oameni doar atât cât avem o misiune comună, și nu mai departe”, a spus Andreea. Ea a fost măritată de trei ori, cu afaceristul Cristian Gheorghiţă, cu Ştefan Bănică Jr şi cu Tuncay Ozturk.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si