Dupa ce a luat decizia de a pune capat unei casnicii de aproape trei ani, Andreea Marin pare sa nu aiba in plan un divort amiabil.
Mariajul ce s-ar fi putut incheia de comun acord, la notar, va intra pe mana judecatorilor. Mai mult, de pe portalul instantelor, aflam ca vedeta este cea care i-a intentat proces de divort medicului turc, Tuncay Öztürk.

Asa ca, in curand, atat Andreea Marin, cat si paratul- sotul ei, vor trebui sa se prezinte in sala de judecata pentru a dezvalui motivele separarii.


Asta desi cei doi nu au un copil, a carui tutela ar trebui impartita. Insa, ramane problema bunurilor pe care vedeta si sotul ei le au impreuna.
Se pare ca singura investitie comuna din timpul casniciei este clinica deschisa de fizio-terapeutul turc. Cat despre casa in care au locuit impreuna, nici nu se pune problema impartirii.
Aceasta este a Andreei dinainte sa il cunoasta pe Tuncay.

Desi exista zvonuri potrivit carora cei doi nu mai erau apropiati de foarte mult timp, sotul Andreei Marin a fost surprins, la scurt timp dupa decizia vedetei de a divorta, in timp ce isi muta lucrurile din casa acesteia.

Cu toate ca este cea de-a treia casnicie careia Andreea Marin ii pune capat, se pare ca si de aceasta data incompatibilitatea si-a spus cuvantul.

Pe paginile sale publice de pe retelele de socializare, Andreea posteaza diverse citate care duc spre... ideea de nefericire in cuplu.

La cateva zile dupa ce Andreea Marin a anuntat despartirea, sotul ei si-a deschis sufletul si a scris cateva randuri despre povestea de dragoste pe care a trait-o alaturi de vedeta.


Ba mai mult, acesta a recunoscut ca inca o mai iubeste.

Desi el a ales sa isi strige iubirea in fata intregii lumi, Andreea nu a ramas impresionata de cuvintele sotului. Ba mai mult, pare ca ii raspunde acestuia printr-un mesaj... taios, tot pe Facebook.

"Cand vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul inseamna doar zgomot. Eu am ales linistea. Raman de partea sa."


Adevaratul motiv al divortului este stiut doar de cei doi, mai ales ca inca de la inceput au preferat sa fie cat mai discreti.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si