Andreea Marin, invitată în această seară, de la ora 22:30, în prima ediție a noului sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate vedete din România, este invitata primei editii a celui de-al doilea sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată în această seară, de la 22:30, la Kanal D! ”N-am un corp perfect, însă am știut să pun tocul ferm în pământ!”

Author: Razvan Ilie marți 24 august 2021 , 12:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Andreea Marin, jurnalist, producător, prezentator, cu o carieră de aproape 30 de ani în televiziune, este gata să dea curs tirului de întrebări adresate de Denise Rifai.

”N-am un corp perfect, însă am știut să pun 'tocul' ferm  în pământ!”,  este o parte din răspunsul oferit de Andreea Marin la una dintre întrebările jurnalistei Denise Rifai.

Citeste si: Andreea Marin, invitata primei ediții a noului sezon “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 24 august, ora 22:30, la Kanal D

Andreea Marin și-a început cariera de jurnalist la TVR Iași, la vârstă de 19 ani, unde a fost reporter de știri, apoi a prezentat emisiunea pentru copii “Țara lui Piticot”, ulterior transferându-se la București, unde a debutat ca reporter la redacția de știri externe a TVR. Apoi, timp de doi ani, Andreea Marin a prezentat principalul jurnal de știri, și a fost corespondentul TVR la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood. La vârsta de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă, de către marele om de televiune Valeriu Lazarov, în urma unui casting, să prezinte celebra emisiune “Surprize, surprize”.

A obținut de-a lungul carierei sale zeci de distincții, și este considerată una dintre cele mai elegante si inspiraționale prezențe feminine din România.

Citeste si: Noi sezoane ale emisiunilor „Teo Show”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și „Asta-i România!” încep la Kanal D!

Andreea Marin a obținut de-a lungul carierei sale zeci de distincții, și este considerată una dintre cele mai elegante si inspiraționale prezențe feminine din România.[Sursa foto: Kanal D]

Care a fost primul salariu de la 'Surprize, surprize'?”, “Cât de mult v-a ajutat frumusețea în carieră?”, “De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?”, “Ați adoptat copii pentru imagine?”, “Este greu să iubești în lumina reflectoarelor?”, “Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?”, “Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, “Sunteți falsă?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate Andreei Marin, în ediția de debut, din această seară, a noului sezon a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si