Bombă de ultim moment în casa „Puterea Dragostei”. S-au despărțit, deși o ceruse în căsătorie

Bomba momentului în casa „Puterea Dragostei” este despărțirea dintre Marius și Andreea Pirui. Nimeni nu se aștepta la asta e final de sezon.

G.B., vineri 08 mai 2020 , 19:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Marius și Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit. Deși, în urmă cu scurt timp, Marius o ceruse pe Pirui de soție, acum lucrurile s-au schimbat. Bărbatul a îngenuncheat în fața ei și i-a cerut mâna de față cu toți concurenții din casă, însă acum Marius i-a dat „block” pe toate rețelele de socializare focoasei blonde.

andreea pirui marius puterea dragostei s-au despărțit

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Citeste si: Noua concurentă din casa „Puterea Dragostei” i-a uimit pe băieți. Cine este Gabriela?

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Citeste si: Tatăl lui Hamude de la „Puterea Dragostei” arestat după ce a produs spirtul care i-a ucis pe cei zece ieșeni

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Citeste si: Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” și-a fotografiat bebelușul, deși l-a ținut departe de ochii publicului până acum. Imagini incredibile

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Cuplul Marius de la „Puterea Dragostei” și Andreea Pirui pozau în cei mai îndrăgostiți și fericiți oameni din casă. Acum, acele momente au rămas istorie, iar cei doi nu își mai vorbesc.

andreea pirui marius puterea dragostei s-au despărțit

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Se pare că motivul despărțirii lor este faptul că Marius i-a cerut iubitei sale să nu se mai implice în conflictele celorlalți. Cum Pirui nu l-a ascultat, Marius a decis ferm să pună capăt poveștii de iubire dintre ei doi.

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Livian de la „Puterea Dragostei” afirmă că pentru Andreea Pirui competiția este importantă decât Marius.

andreea pirui marius puterea dragostei s-au despărțit

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Daiana de la „Puterea Dragostei” a încercat să o consoleze pe Pirui, însă blonda nu și-a putut stăpâni lacrimile. „Se încarcă nu poate să doarmă, ia pastile, are insomnii. Mereu am susținut-o să dea replica, cu Cătălin cu oricine, dar gata!” a declarat Marius de la „Puterea Dragostei”.  

andreea pirui marius puterea dragostei s-au despărțit

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Andreea Pirui și Marius se numărau printre puținele cupluri care au mai rămas în casa iubirii de la Kanal D. Cei doi pozau în doi îndrăgostiți perfecți. „Ok, Andreea! O să încerc să plec din emisiune, ca să poți să-ți duci emisiunea la capăt!” a încheiat Marius de la „Puterea Dragostei”. 

andreea-pirui-marius-puterea-dragostei-s-au-despartit

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Citeste si: Andreea Mantea a scos adevarul la iveala: Andreea Pirui si Marius nu mai sunt un cuplu?

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si