Andrei a lasat o mare de lacrimi si durere in urma sa! Pagina sa de socializare a fost invadata de mesaje de condoleante

Moartea lui Andrei a lasat un gol imens in sufletele rudelor si prietenilor!

M. P., joi 20 septembrie 2018 , 18:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Andrei se afla la volan in aceasta dimineata si se indrepta spre serviciu, pe centura Caracalului. In mod inexplicabil, el a intrat cu o viteza de 160 km/ora intr-un TIR. Impactul i-a fost fatal, tanarul decedand pe loc.

Soferul camionului a povestit ca nu poate intelege cum a patruns pe contrasens intr-o zona in care soseaua este in linie dreapta si in acel moment nu erau alte autovehicule in zona.

Pe pagina sa de socializare curg mesaje de condoleante. Printre acestea este un mesaj din partea unui apropiat, extrem de emotionant:

"Drum lin, Andrei! Moartea e o parte a vietii, mai grea. Nu pot, nu cred, nu mai am nici cuvinte, nici lacrimi. Sa ai pace in suflet!", a scris un apropiat.

In urma cu aproape doua saptamani Andrei facuse nunta. El se casatorise civil cu Valeria, iubita sa, in luna iulie, iar la inceputul lunii septembrie au avut nunta. Sotia si familia sunt in stare de soc.

Te-ar putea interesa si