Andrei avea numai 25 de ani, dar a murit după ce a căzut în gol! Colegii săi au privit neputincişi accidentul! O mare de lacrimi a rămas în urma lui

Un accident petrecut la peste 13.000 de kilometri de România a lăsat o familie îndoliată. Un marinar român a murit pe vasul de croazieră pe care lucra. Andrei Mădălin avea numai 25 de ani şi a murit sub ochii colegilor săi.

C.I.P., marți 20 noiembrie 2018 , 12:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Incidentul s-a produs ieri dimineaţă în Valparaiso, Chile, acolo unde Andrei era de o săptămână, el lucrând ca inginer electronist pe vasul de croazieră Le Boreal, vas aflat sub pavilion francez.

Andrei a căzut de pe o scară şi s-a prăbuşit în gol 23 de metri. Colegii săi au privit neputincioşi întreaga scenă, iar salvatorii nu au putut să mai facă nimic pentru el. Tânărul este din localitatea Tortomanu, judeţul Constanţa. "L-am cunoscut pe Andrei, am fost colegi, plin de viaţă şi cu mult bun simţ!", a scris Nicoleta pe facebook. Andreea a postat şi ea un mesaj cutremurător: "Dumnezeu sa te aibă in pază sa.ti aşeze sufletul în Împărăţia Lui..Doamne ce durere ce suferinţă ce gol ai lăsat in sufletul nostru toţi care te.am cunoscut care am crescut şi am mâncat din aceeaşi farfurie..nu pot sa cred toată tinereţea taaa.. Dumnezeu te.a ales sa.i fii înger..Zbor lin dragul nostru!"

"Victima a fost cu nişte prieteni pe puntea navei, a coborât pe o scară, i-a alunecat piciorul şi a căzut 23 de metri.", a declarat comisarul Rodrigo Muñoz.

Oficialul a adăugat că "există camere care au înregistrat evenimentele şi au arătat un accident, fără intervenţia unor terţe părţi", a declarat el pentru La Tercera.

Detalii despre acest caz ai diseară la Ştirile Kanal D de la ora 18:45!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si