Andrei Baciu, anunț despre cele 19 centre de vaccinare anti-COVID deschise în spitale din 9 judeţe

Andrei Baciu, a transmis, vineri, mai multe detalii privind deschiderea primelor 19 centre de vaccinare în unităţi spitaliceşti din 9 judeţe din țară. Vicepreşedintele CNCAV mai precizează că pacienții inernați în aceste spitale vor putea fi vaccinați cu serul Johnson&Johnson.

”Primele 19 unităţi spitaliceşti au început administrarea vaccinului dezvoltat de Johnson&Johnson la pacienţii internaţi, care doresc să se imunizeze. Dacă tu te-ai vaccinat, îi poţi încuraja pe cei dragi ţie, care sunt în această perioada în spitale. Aceste centre sunt dedicate doar pacienţilor, iar vaccinul se administrează într-o singură doză şi nu este nevoie de rapel. În plus, pacienţii au nevoie doar de cartea de identitate, fără programare sau alte documente”,

a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, Andrei Baciu.

Citeste si: Marcel Ciolacu: „Guvernul Cîţu a transmis la Bruxelles că intenţionează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor”

Lista centrelor de vaccinare anti-COVID-19 din unități spitalicești din 9 județe:

Arad- Dezna, Spitalul de Recuperare Neuromotorie Dr. Corneliu Bârsan

Argeş- Călineşti, Spitalul de Boli Cronice; Ştefăneşti, Spitalul de Boli Cronice si Geriatrie “Constantin Bălăceanu Stolnici”; Vedea, Spitalul de Psihiatrie ” Sf.Maria”

Bihor- Nucet, Spitalul de Psihiatrie; Ştei, Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă

Dolj- Craiova, Spitalul MaDonna Maria; Craiova, Policlinica Buna Vestire

Andrei Baciu, anunț despre cele 19 centre de vaccinare anti-COVID deschise în spitale din 9 judeţe
Andrei Baciu, anunț despre cele 19 centre de vaccinare anti-COVID deschise în spitale din 9 judeţe
(sursa foto: PixaBay)

Citeste si: Bilanț coronavirus 21 mai. Ce județe au ajuns "curate" de coronavirus

Hunedoara- Haţeg, Spitalul Orăşenesc; Hunedoara, Spitalul Municipal;Orăştie, Spitalul Municipal

Maramureş -Baia Mare, Spitalul de Pneumoftiziologie "Dr. Nicolae Rusdea"; Coltău, Centrul Medical Cătălina

Mureş- Sângeorgiu de Pădure, Spitalul Orăşenesc; Târgu Mureş, Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant

Sălaj- Zalău, Fundaţia ”Acasă”; Zalău, Policlinica Salvosan Ciobanca

Vâlcea- Râmnicu Vâlcea, Spital BalneoMedCenter; Râmnicu Vâlcea, Clinica AnaMed

Citeste si: Director din Registrul Auto Român, reținut de DNA pentru luare de mită. Câte mii de euro a încasat


Autor

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Comunicare și Relații Publice, în cadrul Universității din București.

Primii ei pași spre o carieră în jurnalism i-a făcut la postul de televiziune Kanal D, acolo unde a început mai întâi ca practicant în redacție, și ulterior a fost promovată pe o poziție de redactor de știri.

Alina are o experiență de aproape doi ani în domeniul presei și se declară pasionată de arta povestirii în scris. Printre pasiunile ei se numără și călătoriile, plimbările în natură care o inspiră de fiecare dată, lectura, dar și desenul și pictura.

Pasiunea pentru jurnalism a descoperit-o încă de pe băncile liceului, când se vedea deja în redacția unui post de televiziune cunoscut.

Acum, ca redactor de știri, poate spune că, pentru ea, scrisul înseamnă o comunicare fără blocaje, un instrument prin care poate transmite publicului multiple cunoștințe câștigate pe parcursul experienței acumulate. Uneori îi place să spună că scrisul poate însemna mult mai mult, și anume o evadare din cotidianul cenușiu, care o poate transpune într-un tărâm de poveste, plin de culoare și emoție. De asemenea, în redactarea articolelor pentru stirilekanald.ro îi place să relateze mereu adevărul și informațiile de actualitate.

Îți Recomandăm Și...