Andrei Caramitru a cerut despăgubiri de 2,4 milioane euro de la fostul loc de muncă! USR-istul a dat în judecată compania, după care și-a retras acțiunea

Andrei Caramitru a cerut despăgubiri de 2,4 milioane euro de la fostul lui loc de muncă, o celebră firmă de consultanță. Ulterior, USR-istul a renunțat la proces.

Radu Constantin, vineri 15 noiembrie 2019 , 10:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Andrei, fiul actorului Ion Caramitru, cunoscut de rețelele de socializare datorită postărilor vehemente pro-USR, a părăsit în 2017 o celebră firmă de consultanță în management, acolo unde câștiga un salariu uriaș. Despărțirea nu a fost tocmai una cordială pentru că inițial, USR-istul a dat în judecată compania și a solicitat despăgubiri în valoare de 2,4 milioane euro – ”un salariu sub media salariului anual pentru o poziție similară” – așa cum se arată în cererea de chemare în judecată. De asemenea, Andrei Caramitru a cerut și 1.500 euro daune morale precum și obligarea compaiei la publicării ce urmează a fi pronunțată într-un ziar național și două internaționale.

În martie 2018, Andrei Caramitru a renunțat însă la judecarea cauzei și a făcut pace cu fostul lui angajator. Tot atunci a intrat mai serios în politică, devenind încetul cu încetul unul dintre formatorii de opinie din tabăra USR. Postările lui au reprezentat mai mereu motiv de controverse inclusiv printre liderii partidului pe care îl reprezintă, existând voci care îl acuză că reacțiile lui vehemente dăunează imaginii partidului.

Citeste si: Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele au devenit milionari dintr-o singură piesă de teatru! "Dineu cu proşti" a produs 2,5 milioane de euro!

A renunțat la salariul uriaș pentru ”a mai învăța ceva”

Am stat aproape 20 de ani în consultanţă şi cred că mi-am atins toate target-urile pe care le-aş fi putut avea vreodată. Mă gândeam acum un an că puteam să mai stau încă 15 ani făcând acelaşi lucru, pe un salariu foarte bun, dar nu mai învăţam atât de mult, sau încercam să fac altceva. Întotodeauna am fost un om mai antreprenorial şi m-am gândit că este un moment bun, în special în zona de IT. Trăim o transformare foarte mare la nivel global şi sunt foarte multe oportunităţi acolo şi dacă nu o făceam eu, acum, aş fi văzut acest lucru ca o oportunitate pierdută", a declarat Andrei Caramitru.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si