Andrei Duban il ataca pe Ion Caramitru dupa ce Aimee Iacobescu a fost ingropata: „Se zvoneste ca in urma cortegiului a cazut o coroana de flori chiar in fata TNB. Gurile rele spun ca a prins Caralitru buchetul!”

Actorul Andrei Duban il ataca pe Ion Caramitru, directorul Teatrului National din Bucuresti, care a ignorat cererea lui Aimee Iacobescu de a primi indemnizatie de merit.

Matei Vaihan, miercuri 04 aprilie 2018 , 09:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa decesul lui Aimee Iacobescu, Andrei Duban il ataca pe Ion Caramitru, directorul Teatrului National din Bucresti si al UNITER, organizatia care decide acordarea indemnizatiilor de merit pentru artisti. Aimee iacobescu nu se afla pe lista celor care primeau 2.700 de lei, desi a facut un apel disperat catre Caramitru, in  care spune ca nu mai are bani pentru medicamente.

Actorul Andrei Duban il ataca pe Ion Caramitru. Este revoltat ca Aimee Iacobescu nu a primit pensie de merit

Duban a reactionat dupa ce Dan Negru a postat: “N-am cunoscut-o pe actriţa Aimee Iacobescu! O ştiu doar din rolul domniţei Ralu dar e revoltător ca a încercat nişte ani sa obţină pensia aia de merit care se acorda pentru notorietate în domeniul culturii, ştiinţei, sportului şi n-a reuşit! In showbizul mondial exista ONE HIT WONDER, succes pe termen scurt. Şi dacă ar fi fost doar atât, Aimee Iacobescu îşi merita pensia!”

Andrei Duban il ataca pe Ion Caramitru: "A umilit multe valori nationale!"

La postarea lui Dan Negru, Andrei Duban il ataca pe Ion Caramitru. „Spune-i asta si lui Caramitru care a umilit multe valori naţionale! Că deh, e Teatrul National. Se zvoneşte că în urma cortegiului a căzut o coroană de flori chiar in faţa TNB. Gurile rele spun că a prins Caralitru buchetul!”, a scris Duban. „Am citit că nici sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei nu a fost depus în holul Naţionalului, ci doar a oprit câteva minute în faţa acestuia pentru o scurtă slujbă. Cu siguranţă tot mâna lui Caramitru”, a postat altcineva. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si