Andrei a chemat-o pe Mihaela în camera roșie, iar aceasta a fost surprinsă de decizia lui, știind că nu se află în topul său.

Mihaela și Andrei au mers în camera roșie

După ce a încercat cu mai multe fete din casă, Andrei își îndreaptă acum atenția spre Mihaela, o concurentă mai retrasă.

Citește și: Cristiana și-a schimbat topul în ”Casa Iubirii”. Noua concurentă vrea să-l cunoască pe Laurențiu

Cei doi au discutat despre familie, iar Andrei a întrebat-o pe Mihaela ce părere are mama acesteia de el. Mihaela susține că mama ei îl simpatizează și-l vede ca fiind un băiat serios.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

În ediția de astăzi, Andrei a mers în casa fetelor, acolo unde a discutat mai multe cu Mihaela, care nu a mai fost așa reținută în întrebări.

Patrick o vrea înapoi pe Nona

Patrick a chemat-o pe Nona în camera roșie, însă concurenta simte că între ea și Patrick totul s-a terminat.

Nona și Patrick au discutat în camera roșie

Patrick a realizat că nu simte nimic special pentru Patricia și ar vrea să se întoarcă la Nona, însă este conștient de greșeala pe care a făcut-o.

Citește și: Nona o acuză pe Patricia pentru prezența ei în emisiune: „Tu ai venit pentru faimă”

Nona susține că nu mai poate avea încredere în el și se simte rănită după ce Patrick a numit-o ”falsă” și ”șerpoaică”.

După camera roșie avută cu Patrick, Nona ș-a întors în casa fetelor și a început să plângă. Ea a mărturisit faptul că simte o anumită milă pentru Patrick, o părere de rău și nu ar vrea să se întoarcă la el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si