Andrei Ștefănescu, confirmat cu coronavirus: ”Mi-am pupat băiețelul care dormea și am fugit la spital!”

Solistul trupei ”Alb Negru”, Andrei Ștefănescu ( 42 de ani), diagnosticat joi dimineață cu coronavirus, se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș”, din Capitală.

Author: R.B. vineri 19 iunie 2020 , 13:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Institutul Matei Balș este o fortăreață acum. Aici, în aripa în care mă aflu, sunt numeroase cazuri foarte grave, nu e de glumit cu acest virus.

Nu putem primi pachete, cu greu mi s-a permis să îmi ajungă unul, de acasă”. Cântărețul și-a amintit cu lacrimi în ochi de despărțirea de familie. ”Joi dimineață mi s-a confirmat telefonic că sunt bolnav de coronavirus. Trebuia să ajung urgent la spital. Am trezit-o pe soția mea, Antonia, mi-am pupat băiețelul care dormea, a fost o despărțire foarte grea de familie, în jumătate de oră am și ieșit pe ușă, nici nu știu ce am pus în bagaj”.

Cântăreţul Marcel Pavel, diagnosticat cu Covid-19: „Am trecut prin momente cumplite. Am fost salvat”

Cântăreţul Marcel Pavel, colaborator al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, a scris vineri pe pagina sa de Facebook că a trecut prin momente cumplite din cauza unei duble pneumonii corelate cu Covid-19 şi a mulţumit personalului medical de la Institutul „Matei Balş”.

Citeste si: VIDEO| Trei artiști, diagnosticați cu COVID-19

În mesajul publicat vineri dimineaţă, Pavel spune: „În ultimile zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici, pe reţelele de socializare”.

El a criticat presa care l-a „desfiinţat”. Doar anumite publicaţii şi posturi TV, a continuat Pavel, „au dat ştirile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate şi cauzele reale ale acestei nenorociri care s-a abătut asupra mea, contractând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale”.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Monica Anghel, după ce Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19! Vedeta a ajuns de urgență la medic EXCLUSIV

„Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi a întregului personalul Institutului «Matei Balş», condus impecabil de domnul Streinu Cercel, am fost salvat, dar mai am încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune”, a mai scris cântăreţul. „Mă plec în faţa acestor eroi pentru priceperea, gesturile şi eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor”.

Citeste si: ȘOC TOTAL! Marcel Pavel a fost la o petrecere la munte infectat cu COVID! Oamenii de acolo sunt acum ÎN STARE DE ALERTĂ

Joi, postul Antena 1 a anunţat într-un comunicat de presă că filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!" au fost suspendate după o anchetă epidemiologică în urma căreia angajaţi şi colaboratori au fost depistaţi cu noul coronavirus. Printre cei infectaţi se numără Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, anunţul fiind făcut într-o emisiune la Antena 3.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si